vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Virvon varvon

Aprillia! Täällä pohjanmaalla ei ole virpomisperinnettä. Lankalauantaina on noidat käyneet tekemässä pahojaan ja nykyään se on muuttunut niin, että noidista on tullut virpojia ja se tapahtuu ensi lauantaina. Herkut ovat jo kaapissa odottamassa virpojia.


Oikeesti en ole keksinyt mitään hauskaa aprillipilaa, mies on palaamassa keikkarundilta, on illalla kotona, vielä on aikaa jotain hänen päänsä menoksi keksiä.Häntä odotellessa olen pikkuisen koristellut kotia.

 

Vihdoin Myykin rauhoittui päikkäreille, ehti aamulla tiputtaa kauniin lyhdyn lattialle loikkiessaan paikasta toiseen, lasit meni rikki....Pääsiäistipujen se  kuvittelee olevan suurta herkkua, lipoo kielellään sulkia...eivätkä kissat ole vielä tottuneet toisiinsa, sähisevät toisilleen, tassukin heilahtaa:( Saa nähdä miten pitkään menee vai onnistuuko ollenkaan.Laitan vielä kuvaa uusista kesäkengistäni. Dollys b myy näitä. Viime vuonna himoitsin kenkiä, mutta en raaskinut ostaa.


Ruotsalaiset, Calou-merkkiset. Malleja oli useampia, mutta päädyin näihin koska nämä olivat mielessä jo viime vuonna mustina, tämä tummansininen väri on mielestäni aivan ihana. Putiikista löytyy neljä eri mallia, valkoiset, vaalean roosat vaalealla pohjalla ja vaalean ruskeat. Kiirehdi ostamaan omasi, koska näyttää siltä, että ovat suosittuja. Tykkään näistä tuhat kertaa enemmän kuin crocsseista.

Taidanpa jatkaa järjestelemistä. Hyvää Palmusunnuntaita kaikille!


4 kommenttia:

 1. No crocsit nyt ovatkin ihan pohjanoteeraus, ei niihin kannata mitään verrata... en tajua miten kukaan on onnistunut suunnittelemaan niin rumat kengät :-D Mutta nuo ovat kauniit!
  Voi teidän tappeluita. Toivottavasti touhu hellittää. Rikkoontuneet tavarat ovat ikäviä, niitä aina menee pentuperheissä tietysti. Kaksi narttua voi olla haasteellinen yhdistelmä, sillä tytöillä on taipumus olla pomoja, vaikka olisivatkin leikattuja - ne ovat siinä mielessä erilaisia kuin leikatut pojat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, luin Reviirilehdestä toisen kissan ottamisesta perheeseen, siellä jopa sanottiin, että aina se ei onnistu ja joutuu palaamaan yhden kissan talouteen. katsotaan nyt..Nyt pienempi härnää isompaa kun ensin se oli toisinpäin.
   Lyhtyyn saan uudet lasit ja sisällä lasia ei edes tartte, taas olen laittanut tavaraa komeroihin, eipä mene rikki. Pitää laittaa kangaskoristeita esille:)
   Huh, mikä iltapäivä, ulkona sataa lunta, EI!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jep, nyt maltoin ostaa. Tuo sininen on kiva väri, ehkä oli tarkoitus että odotan vuoden koska viime vuonna ei ollut kuin mustat täällä myynnissä.

   Poista