vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pitkäperjantai

Uskomatonta kuinka kelit voi vaihdella.


Just kun esittelin teille kaunista röyhelöpaitaa ja meinasin laittaa kuvan kesän lempimekosta tänne, tuli talvi takaisin.
Nuoret lähti eilen ystävien luo Kaarinaan, onneksi  keli oli eilen selkeä, nyt saisin jännittää miten matka menee.


Aurinko paistaa rajusti, joten eihän maisemissa mitään vikaa ole, mutta kesää ehti jo haistella ilmassa ja suunnitella reissuja. Nyt kannattaa käyttää  aurinkolaseja, melkein häikäisee sisälle saakka. Sen verran pitää ainakin ulkona käydä, että käyn putsaamassa pääsiäisasetelmani.


Laitin ulos ovenpieleen tervehdyksen, osittain siitä syystä että koriste saa olla rauhassa. Pikkukissa Myy kuljettaa tipuja pitkin taloa, nuolee sulkia, karkkipapereita....Ja siksi, että koriste kutsuu tervetulleeksi virpojat huomisaamuna.
Myykin jo kurkkailee ulos, haistelee ilmaa. En vain tiedä koska uskallan päästää sen ulos, koska tässä talon vieressä on melkoisesti liikennettä. Mielestäni me asutaan semmoses kaupunkiomakotitalossa eli luonnonrauhaa on vähän, liikennettä melkoisesti.
Kesällä sisäkissana olo ei onnistu, koska talossa on kaksi terassia ja aina jompi kumpi ovi on auki.

Sisällä Myy etsii pieniä koloja tai paikkoja joihin kierähtää...


2 kommenttia:

  1. Kevät on oikukasta aikaa... jonkun mielestä julmaakin, mutta minusta hauskaa.
    Hauskaa pääsiäistä teille!

    VastaaPoista
  2. Saila: Mukavaa pääsiäisenaikaa sinnekin! Vertaan tätä pääsiäistä viimevuotiseen liikaa, hoksasin että se oli viime vuonna loppukuusta, lähes yhtä aikaa vapun kanssa, siinä meni mämmi ja sima sekaisin! Ja ilmat oli mahtavan lämpimät:)

    VastaaPoista