vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

lauantai 6. elokuuta 2011

Tunnustus, jee!Sain tämän tunnustuksen Ennalta, ennankenkälaatikossa-blogista, olen tosi otettu:)

Nyt minun pitäisi kertoa mielivärini, -ruokani ja toivematkani.

1) Mielivärini on valkoinen ja vaalean eri sävyt. Sisustuksessa olen aina suosinut valkoista ja vaaleaa, mutta oli kausi jolloin sininen valtasi huoneet, myös vaatteeni olivat ennen sinisiä, mutta nyt vain farkut ovat sinisiä vaatekaapissani.
Äitini on aina ihmetellyt viehtymystäni valkoisiin verhoihin, pidän valosta ja sen siivilöitymisestä ohuiden  verhojen läpi. Huoneet tuntuvat ilmavilta ja helpoilta hengittää.
Elonpainon noustessa olen vaatteissa siirtynyt valkoisesta mustaan, koska vaalea laajentaa...

2) Mieliruokani on kala, grillattuna, paistettuna, uunissa valmistettuna, kaikki kelpaa. Mutta totta puhuen en ole kulinaristi, voisin elää pelkällä leivällä ja kahvilla pitkään. Ainoa "ruoka" jota kauppojen uutuushyllyillä seuraan on leipä. Vaihtelen koko ajan leipälajeja.

3) Olen matkakärpäsen purema! Haaveilen jatkuvasti matkustamisesta. Olen alkanut haaveilemaan matkasta Afrikkaan, Tansania on käynyt mielessäni. Jos kitaristi lähtee keikalle rapakon taa, ajattelen ryhtyä roudariksi....Jatkan tunnustuksen jakamista: toivon sinun joka pidät blogia "tuulen naapurina" nappaavan tämän blogiisi, koska se on aivan mahtava!

En ole unohtanut myöskään "pikku-hirveä", jonka elämää työpaikallamme seuraamme tiiviisti. Rajua menoa maailmalla ja vähän muuallakin , "hirvenblogissa", ota tämä tunnustus pikku-hirvelle!

5 kommenttia:

 1. Kiva, että otit tunnustuksen vastaan. :)

  VastaaPoista
 2. Enna: tottakai! Kiva kun joku käy sivuilla ja jos vielä tykkääkin, sitä parempi. En muuten kehtaa kertoa kuinka KAUAN meni aikaa, että sain siirrettyä tuon kuvan....

  VastaaPoista
 3. Jostain tänne pompsahdin ja jäin lukijaksi,mukava blogi sinulla=D Tervetuloa vierailulle!

  VastaaPoista
 4. Heippa! Täällä uusi lukijasi.Onnea tunnustuksesta!!! terveisin romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa uudet lukijat:)Kiva, että eksyitte tänne!

  VastaaPoista