vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

perjantai 12. elokuuta 2011

TaiteidenyössäTaiteiden yössä minua säväytti tämä porukka, joka kiersi  koko illan paikasta toiseen ja soitti iloista mukaansatempaavaa musiikkia ja vermeet oli vimpan päälle!


Uumajalavalla
Ye Banished Privateers?

Samalla lavalla nuori naisbasisti näytti taitonsa ja sitähän oli. (Cemi Istari)Ja Kalle Kaaja olisi voinut laulaa yöllä....
 
...täysikuusta....

2 kommenttia:

  1. Ekan kuvan merirosvotrubaduureista tuli mieleeni joskus pohjois-Portugalissa baarissa näkemäni muskettisoturityyppinen trio, joka kiersi laulamassa baarista toiseen, liittyi johonkin mutta en nyt muista yhtään mihin!
    Voi että, mitä kauemmin asun saaristossa, sitä enempi kauhulla mietin Taiteiden öitä ja Flow-festivaaleja ja niiden väenpaljouksia. En ole kai koskaan oikein viihtynyt joukoissa, mutta nykyään entistä vähemmän.

    VastaaPoista
  2. Moi Saila, minä taas viihdyn porukoissa. Näin me ollaan erilaisia. Tosin minä en pidä musiikkitapahtumista jotka ovat stadionilla, niissä ei ole oikeaa tunnelmaa ja siksi en ole niitä kaivannut. Nämäkin yön helmet jotka löysin olivat näköjään harvan ihmisen tiedossa, niin vähän oli porukkaa kuuntelemassa, mutta siten tunnelma olikin jees.

    VastaaPoista