vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

lauantai 20. elokuuta 2011

Juthbackan markkinoilla rompetta riitti!

Testasin tänään jalkaani, kestääkö harrikan kyydissä. Tein treffit mieheni kanssa, joka tuli eiliseltä keikalta omalla pyörällään suoraan Juthbackan markkinoille Nykarlebyhyn. Jalka kesti hyvin ja markkinat oli mainiot. Vuosia ollaan jo käyty tapahtumassa, jossa pääasiassa myydään vanhaa tavaraa.

Jos tykkää Arabian astioista tai Iittalan lasitavaroista, näille markkinoille kannattaa poiketa, niitä löytyy! Ja kaikkea taivaan ja maan väliltä!

Paikalle kokoontuu myös vanhat autot, jotka on aivan mahtaviksi tuunattu, rakkaudella pidettyjä.


Ja mikä keli tänään olikaan, aurinko paistoi kuumasti...ja meillä ajovetimet päällä..vahvat bootsit jalassa...

Tämmösiä olen nähnyt muutamissa blogeissa ihailtavan.

 Muutama vuosi sitten etsin kotiin käsintaottuja avaimia, niitä olisi löytynyt nyt. Aika suolaisia hintoja vain.Kitaroita tarjolla myös ja niitä testattiin.Huonekaluja ja kodinsisustustavaroita. Ystävälliset kaverini kävivät ilmoittamassa, että heidän autosta löytyy tilaa jos löydän kotiini jotain. Ihania ihmisiä, mutta ensin pitäisi kotoa poistaa jotain...Näitä voikippoja olen vuosien ajan himoinnut, mutta en vieläkään raskinut ostaa itselleni.


Tämä oli varmaan yksi erikoisimmista myyntiartikkeleista...Kirkafaneina bongattiin tämä vanha keikkamainos. Oi nuoruutta.2 kommenttia:

  1. Voi että olit ottanut kuvan tuosta ihanasta tuolista, joka piti sinne jättää muiden ihailtavaksi..

    tv. kaima

    VastaaPoista
  2. Hih, pidin tuolista paljon, varsinkin tuo kangas on makee!En hoksannut edes kysyä hintaa..

    VastaaPoista