vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

tiistai 9. elokuuta 2011

Löytö kotikirppikseltä


Olen etsinyt tälläistä muuripataa puutarhaani kohtuuhinnalla.

       Ja niin kävi, että siskoni löysi pihakirppikseltä samanlaisen minulle. Ensi kesänä laitan siihen krasseja kasvamaan, nyt pitää miettiä mitä siihen keksisi tässä vaiheessa kesää.

Pata löytyi Kaskisista, jossa pihakirppistapahtumaan osallistui koko kaupunki, yli 50:ssä kodissa oli pihakirppis, kaupunkiin mennessä sai kartan, että löysi pihat. Hyvä idea.3 kommenttia:

 1. Ihana idea tosiaan, koko kaupungin pihakirppis! Hyvä löytö, tuo kestää. Minulla on pari pienempää rautapataa ulkoportailla ja jätän ne ulos aina koko talveksi, eivätkä ole siitä millänsäkään. Ja samat silkkikukatkin niissä on joka vuosi, sillä keväällä murskaan ja ripottelen jonkun pystyyn jääneistä siemenkodista mullan pinnalle ja se on siinä :-) Laiskan naisen pata!

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä löytö, tuollainen olisi kyllä kiva omallekin pihalle. Siihen vois ehkä laittaa tulppaanisipulit syksyllä. Mulla kävi nimittäin niin, että kun viime syksynä istutettiin n. 60 - 70 sipulia, keväällä tuli 3 tulppaania maasta ylös, kiitos kuuluu ilmeisesti myyrille? :)

  VastaaPoista
 3. Saila: kotikirppis on kiva idea, pitäis laittaa pöytä tuohon pihalle ja myydä ylimääräisiä tavaroita pois, niitähän riittää. Krassit on myös helppoja....

  Enna: harmi, tuttua täälläkin. Joskus olen tosin laittanut sipulit liian syvälle multaan ja ovat sitten seuraavana keväänä kukkineet tai sitten joku on käynyt laittamassa uudet sipulit, heh.

  VastaaPoista