vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Topi muistoissamme R.I.P.

Tuuralankylä järjesti toista kertaa Kaffilarocktapahtuman, jossa trubaduurina esiintyi Jani Wickholm. Janin esiintymiseen vaikutti juuri tullut tieto Topi Sorsakosken poismenosta.
Hän muisti laululla Topia,  "Mä elän vieläkin".
Monella on varmaan muisto Topista, hän kun ehti kiertää Suomea pitkin poikin vuosikymmenten ajan.


Oma ensimmäinen muistoni suuresta taiteilijasta on 80-luvun lopulta Provinssirockista, Topi esiintyi "pienessä teltassa" jakkaralla istuen ja lauloi sydäntäsärkevästi tangoa, tunnelma oli tiivis ja kaihoisa, unohtumaton hetki.


Viimeinen muisto häneen liittyy muutama kesää sitten, kun sain häneltä viestin, että liput odottavat minua ja miestäni lippuluukulla Kalliojärven huvikeskuksessa. Ja eikun menox! Tauolla kävin juttelemassa ja kiittämässä, meille kehkeytyi juttu siinä (ei painatuskelpoinen, sekin aitoa Topia), Topihan oli puhemies, juttu jatkui kesän ajan, niin että silloin tällöin lähetin viestin jossa tarina sai jatkoa. Ja nyt Topin tarinat jatkuvat muualla. Upea laulaja, jolle olisi suonut vielä elonpäiviä.


Nyt meitä sitten viihdyttävät muut, eilisen päivän trubaduuri lähti liikenteeseen kitara selässä ja hänelle toivotin turvallista matkaa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti