vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

maanantai 8. elokuuta 2011

Matka vielä mielessä

Alkoipa tämä elokuun kylmänlaisesti! Monta päivää on satanut, on pimeää ja nyt vielä tuulee kovaa. Syksyistä, vaikka pitäisi olla vielä kesä parhaimmillaan. Kuskasin eilen terassilta kukkia sateensuojaan, ne näytti voivan huonosti liiallisesta vedestä. Ehkä joku pelastui. Ollaan suunniteltu katosta terassille muutama vuosi ja  näin loppukesästä harmittaa ettei sitä ole, se pidentäisi terassin käyttöaikaa kummasti. Ehkä se joskus vielä tehdään.

Nyt on hyvä vielä muistella lämmintä matkaamme...

Jotain puuttuu...


Kissoja liikkui ravintoloitten liepeillä kerjäten namupaloja, arkoja, laihoja kissoja, jotka eivät syliin pyrkineet.


Laventeli on suosittu monella lailla, kukkana, saippuana ja tuoksupusseina.
Laventelienkelit ostin kotiin tuliaisiksi, kauniita enkeleitä, joilla voi myös joulua juhlistaa, sekin aika tulee...


Kenkiä...Imelda kyykkii.


Katutaiteilijoita joka makuun.


Sininen oli pääväri.Tavarapaljoutta.Ostin monet kengät...


Joku pystyy kieltäytymään kaikenmaailman tavaroista. Vai pystyykö?
Levollisuutta kiireen keskellä.
 Splitissä pelattiin ystävyysottelu Barcelona-Croatia (en muista seuraa), lippuja ei matsiin enää saanut kuin 250e hintaan kadulta. Oli pakko tyytyä ruokailemaan pelaajien kanssa...olisko tuossa ketään tuttua pelaajaa?
Lentokoneessa Kroatiaan mennessämme istui argentiinalainen pelaaja Olivera vieressämme, hän lensi katsomaan kroatialaista vaimoaan 8 päivän pelitauon aikana. Hän kertoi pelaavansa Uumajassa Ruotsissa nykyään. Pyysi facebook-kaveriksi miestäni ja näytti olevan ihan iso tähti pelaajana, kun kotona hänen sivujaan katsoimme.

Matsia seurattiin kiihkeästi ravintoloitten telkuista, tasapeliin taisi matsi päättyä.
Tässä otan rantakuvaa miehestäni, kesken kuvauksen tuli iso aalto, mihin lie mies kadonnut..löytyi..Bracin saarella väsynyt matkustaja.Ihan rauhassa katukuppilassa...ja niin kävi, että laiva jätti!
Brac: Supetar, matkailumainos.


Sallittu graffitteille, löytyi tuttu nimi joukosta.

Viimeinen ateria.Nam!

Kotia kohti. Saatiin perheen nuorin poika saattamaan meidät bussille eli minä kuljen perässä kahta kättä heiluttaen ja kuvaten:)
Splitissä sijaitsee linja-autoasema, rautatieasema ja satama vierekkäin. Kun saapuu linja-autolla lentokentältä kaupunkiin, on vastassa ihmisiä, joilla on lappu kädessä, jossa tarjotaan yösijaa. Ei tarvitse välttämättä varata huonetta etukäteen. Iltamyöhään on tarjontaa, 20e /yö/hlö.
Kaupungilta löytyy myös nuorisopaikkoja, joissa on 10 henkeäkin samassa huoneessa ja taksa tietty halvempi, mutta ei kuulemma tän ikäisiä ihmisiä niissä yöpynyt. Juttelin paluumatkalla lentokoneessa Oulusta matkalla olevan nuoren naisen kanssa, joka kertoi yöpymisistään, meno oli ollut välillä melkoista. Mutta Splitissä oli ollut mukavaa porukkaa, joiden kanssa hengailivat pubeissa.
Matkakertomuksemme olivat erilaiset, mutta tykätty oli kumpikin.
Olen aivan varma , että palaan Splitiin takaisin:)
Leikkisää matkustamista, ei huolen häivää.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti