vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Löytöni Juthbackasta

Omat ostokset eilisiltä markkinoilta ovat tässä. Pesun jäljiltä, silittämättöminä.


Pieni liina, jonka malliin ihastuin, sain muutamalla eurolla.
Samalla myyjällä oli suorakaiteenmuotoinen liina, jonka hoksasin olevan tehty ovi-ikkunaan. Se oli täydellinen makuuhuoneemme parvekkeen oveen. Se peittää mukavasti, mutta ei pimennä liikaa ja oli just oikean kokoinen. Pitää nyt vain miettiä sopivaa kiinnitystä.Tämä kaunis ruusuke on monikäyttöinen, sen voi sitoa koruksi vaatteeseen niin kuin tässä tai hiuksiin tai vaikka ikkunaverhoa koristamaan. Uutta tuotantoa, tekijä ei ollut paikalla, äiti myi.
(En saanut kuvaa millään käännettyä, kone temppuilee..)


Ja sitten löysin tämän kulhon, maksoin 1,5e. Nyt yli 20 vuotta vanha "projektini" on saanut päätöksen. Ensin oli pesuvati, sitten sain siihen telineen ja vesikannun ja nyt löytyi saippuakulho:
Enempää ei kyytiini mahtunut. Nyt pitää vähentää vaihteeksi tavaraa kotoa pois, kirpputoripöytä on varattu. Alkaa tylsin osuus, hinnoittelu ja pakkaaminen.
Tämä päivä sopiikin siihen hyvin, ulkona sataa ja on harmaata.


2 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä=D Ihan kuin taikuutta tuo kulhon löytyminen,kiva kun sait projektin päätökseen=O Arvaa jäikö ajatuksiin se turkoosi peitto,nyt on sitten sellaista ruvettava metsästämään;)Hinnoittelun tylsistyttävästä luonteesta huolimatta ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kirsi: jos löydät vaalean jostain, värjää se.

    VastaaPoista