vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Lettikampaus, ystävyys

Vuodenvaihde on hurahtanut nopeasti, jännitystä on tuonut kuopuksen lähtö Englantiin työharjoitteluun, aina sitä äitinä huolehtii.

Niinkin pinnallinen asia kuin hiusteni väri on ollut tänään ajatuksissa. Olen pikku hiljaa muuttunut blondiksi, vielä on väritys vaiheessa ja nyt olen alkanut pohtimaan josko sitä sittenkin oranssinpuna on enemmän minua.

Olen viime kesästä saakka ollut ihastunut lettikampauksiin ja letteihin. Hain eilen kampaamosta suihketta jolla saan letin kauniimmaksi ja pysymään paremmin. Tuntuu että aine toimii, Tigin tuote, suolasuihke joka antaa volyymia ja pitää hiukset koossa.

Vielä pitää harjoitella...
 Myy seuraa tapahtumia.

Kevään matka suuntautuu harrikkaralliin, en malta vielä leikata hiuksiani, koska ne on helppo letittää kypärän alle, mutta matkan jälkeen ajattelen lyhentää niitä reilusti.


Ystävä tietää, milloin on paras vain istua hiljaa vieressä sanomatta yhtään mitään.Mikäs on enempi kevään merkki kuin tulppaanien ilmestyminen pöydälle. Luulenpa että äitini saa kimpun tänään samanlaisia syntymäpäivänsä kunniaksi:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti