vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Huh, huh!

Viikonloppu on ollut yhtä jännittämistä! Eilinen ilta meni peliä seuratessa ja täytyy sanoa, etten hetkeen ole nähnyt niin hyvää ja rauhassa pelattua jääkiekkopeliä Suomelta!
Ja tämä ilta on mennyt seuratessa miljoonien muiden kanssa Euroviisuja:)


Aamusta heräsin aikaisin ja vein tavaroita kirpparille myyntiin. Ja tietysti sieltä tarttui jotain mukaani...
Meillä ei ole keittiötä eikä olohuonetta sanoo mieheni ja tottahan se on. Kaikki on yhtenäistä tilaa niin kuin monessa kodissa nykyään. Olen satavarma, että seuraavassa kodissani on kunnon keittiö ja kunnon olohuone, erikseen!
Nykyisessä on keittiö, johon teetätin saarekkeen ja siihen viereen löysin tänään tämän valkoisen jakkaran, jossa on tosi mukava istua!
Tuolta tuolilta näen olohuoneesemme ja tv:seen. Siinä on mukava juoda kahvit ja seurata ohjelmaa. Huonejaon väliin jää erkkeri, jossa meillä on ruokapöytä.

Laitan pari kuvaa puutarhasta, siksi että muut huomaa missä vaiheessa "kesää" täällä eletään...


 Ensimmäiset kukat nupullaan..
Syreenipuu saanut alkuja eli kesän  alussa ollaan.
Ja nyt seuraamaan pisteitä....tässä vaiheessa ei pisteen pistettä Suomella:(

2 kommenttia:

  1. Minä en seuraa Euroviisuja, enkä jääkiekkoa. Mutta tänään olen luvannut katsoa illan matsin miehen seurana. Kyllä minä sitten innostun jännittämään, kun vaan alan katsoa, ei vaan muuten kiinnosta yhtään.

    VastaaPoista
  2. Euroviisut tänä vuonna kiinnosti, ei joka vuosi. Sen sijaan urheilun seuraamisesta pidän, hiihto ykkössuosikki, mutta jääkiekkoa silloin tällöin...mutta nyt meinaa olla liian jännää!

    VastaaPoista