vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

perjantai 6. toukokuuta 2011

Dolly's boutiquen ihanuuksia

Rankan työviikon jälkeen kävin Dolly'sissa  katsomassa Idaa, joka oli laittanut myyntiin ulos tangoille ja laatikoihin viime vuoden vaatteet edullisesti. Ja tietysti lähdin pussi täynnä ihanuuksia kotiin. Mites muuten...Eikös se monella mene niin, että sitä hellii itseään ostamalla jotain, kun tulee murjotuksi. Minä ainakin. En olisi uskonut, että työni arvostus laskee entisestään, mutta pakkohan se oli uskoa kun paikallislehden etusivulla se ikävästi julkistettiin. Viikko on mennyt asiaa pohtiessa, voitte uskoa että mieheni on kypsä kuuntelemaan minun vaahtoamista, mutta nyt olen asian kanssa sinut. Itse olen ylpeä työstäni ja panoksestani siihen, pystypäin kuljen tästäkin eteenpäin.
Olen aina ollut optimisti, uskon että asiat jossain vaiheessa lähtee oikeaan suuntaan, mieli paranee, löytyy ystävä sillekin joka ei sitä usko. Käytännön asiat hoituu varmasti, henkiseen muutokseen menee aikaa, mutta sekin tapahtuu, kun uskoo siihen ja on ystävä, tukija vieressä tarpeen tullen. Menipä pohdiskeluksi...

Takaisin ihanuuksiin:

Sisällä on paljon vaatteita puoleen hintaan, uutuuksia tältä vuodelta, mutta koska Ida ei jatkossa tilaa niitä merkkejä, ne myydään nyt alessa pois.
Nämä Minna Parikan herkulliset kengät eivät kuulu alemyyntiin, mutta halusin kuvata ne tänne, koska ne ovat niin söpöt kuin myös nämämageet huulet vai mitä? Voi jospa sais jommat kummat...Idaa alkoi ujostuttamaan, joten otin kuvan kauempaa.


Amsterdamissa huomasin, että kirkkaat värit ovat tulossa muotiin. Silmät kuitenkin etsiytyi vaaleisiin, valkoisiin ja mustiin vaaterekkeihin ja niistä ostin jotain itselleni, kunnes viimeisenä päivänä räväytin ja hankin oranssit farkut itselleni! Mies vähän kummasteli..että tuolla iällä...

Idan rekistä löysin tuttua, turvallista vaaleaa ja valkoista tulevaa kesää varten ja nehän sopii hyvin oranssien farkkujen kanssa:)


Kumpikin tunika on ruotsalainen Hunkydory-merkkinen. Tämä on lempitunikani, niitä löytyy muitakin värejä kaapistani. Ihanan ohutta puuvillaa ja just sen ansiosta ei näytä äitiysmekolta.
. Tässä valkoisessa tunikassa on kivoja yksityiskohtia, hauskat napit, pampulat kauluksessa ja nauhat edessä sekä takana vekki joka aukeaa, vekkikangas on eri kangasta,silkkiä.Kannattaa mennä penkomaan, jos asuu ajomatkan päässä!

2 kommenttia:

  1. Niin ihanat noi pinksut kengät! :)

    VastaaPoista
  2. Eikös olekin, sopiva korko ettei jalkakaan väsyisi, hinta vain melkoinen.

    VastaaPoista