vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Lämmin tuuli puhalsi kovaa

Tällä pelillä viiletin maaseudun teitä yksikseni tänään, tuuli kovaa, välillä aavoilla paikoilla kunnon puuskissa, mutta onneksi lämpimästi. Vaikka pyörän käsittely paikallaan on hankalinta sen painon vuoksi, niin maantiellä painosta nauttii, tuntuu että pyörä pysyy tiellä ja ainakin tänään kovassa tuulessa.


Kuvasin maililukemat, kiva kesän jälkeen katsoa miten paljon on asfalttia kulutettu.


Ennen lähtöä reissulleni ehdin käydä katsomassa kummityttöni jalkapallo-ottelua, joka päättyi tasapeliin. Pelin jälkeen vastustajia oli mukava kätellä:)


Eli eihän sitä kotitöitä tehty tänäänkään...kivien asettaminen talon reunoille on alkuvaiheessa...


Kyllä ne ilmettä antaa, tykkään kivistä...varmaan siksi että ovat helppohoitoisia, heh. Ihan koko talon ympärille niitä ei laiteta. Ei varmaan tällä vauhdilla ehdittäiskään.

Pyöräreissullani poikkesin ystäväni luona, siellä pihalla kukkii jo monet kukat. Ihana piha, jossa käyn välillä rentoutumassa. Tiedossa on taas meidänkin pihaan sieltä uusia perennoita. Helppohoitoisia. Koska ystäväni tuntee minut ja minun kykyni hoitaa puutarhaa.
Sain muuten häneltä myös monisteen: Picasa ja kuvankäsittely, siinä onkin opettelemista. Tuntuu, että näin kesän tullessa pitäisi revetä moneen, pitää rauhoittaa mieltä ja toistaa itselleen ettei kaikkea tarvitse tehdä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti