vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

PuutarhassaLaitin tähän kuvan risukosta, josta uskokaa tai älkää kasvaa kaunis pioni! Jos vain muistan laitan sitten kuvaa kesällä uudestaan tästä kohteesta, kun se on loistossaan.


Päivä on mennyt puutarhaa kesäkuntoon laittaessa...onneksi se ei ole suuren suuri...tai jostain syystä se tuntuu nyt suurelta...minä en ole perinyt äitini intoa puutarhanhoitoon, teen just välttämättömän ja koen usein huonoa omaatuntoa siitäkin. Tiedän että turhaa, me ei vain kaikki ihmiset olla samoista asioista kiinnostuneita. Me kun ollaan menossa koko kesä, niin miten se onnistuisikaan.Kannon kupeeseen on tulossa tänäkin vuonna kukkia
olen tyytyväinen, että edes jotain pihaan on tulossa, sitkeitä ovat, onneksi!Pari aurinkoista päivää  kasvatti näitä kukkia.


Yllättävän paljon sitä on ehtinyt tehdä vapaapäivien aikana. Moottoripyörät on huollettu kesää varten kuntoon (no, tunnustan, en minä mitään sen asian eteen tehnyt), kotia siivottu ja järjestelty tavaroita uuteen uskoon, puutarhaa siis vähän kesäkuntoon, levätty kuitenkin kunnolla, nukuttu pitkään ja vieraitakin kestitty.

Kokot jäi tänä vuonna näkemättä, jotenkin näin valoisa ilma ei houkutellut lähteä niitä katsomaan.  Toinen asia johon  suunnittelin osallistuvani oli ortodoksinen jumalanpalvelus viime yönä, mutta minusta alkoi tuntumaan ettei se ole minun juttu, vielä. Kaikkeen pitää mieltään kypsyttää.

Nyt ruuanlaittoon! Sain pikkuvieraita yökylään, olemme olleet nyt neljättä vuotta tukiperheenä eli se tarkoittaa, että oikeastaan meidän perheessä on 5 tyttöä! Hyvin on mies pärjännyt meidän tyttöjen kanssa:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti