vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Häähumua, rakkautta, pitsiä-kotiinkin

Koko vapaapäiväni olen seurannut telkusta prinssi Williamin ja Catherinen häitä.
Tätä hetkeä odotettiin kauan ja innolla...minkälainen hääpuku oikein on ja kaunishan se oli, kantajansa näköinen, jopa seksikäs, sekoitus uutta ja vanhaa, ihanaa pitsiä. Ja morsiuskimppu valkoinen, pieni ja siro kuin morsian itse.

Catherine piti pitkään vielä alttarilla isänsä kädestä kiinni, turvaa hakien. Kun käsi irtosi, hapuili Catherine kätensä takaisin isän käteen.Kunnes käsi otti turvaa omasta aviomiehestä.

Sitä ennen sanottiin "tahdon" ja monta muuta sanaa, lausetta, joiden toivon muistuvan mieleen kun vaikeita hetkiä tulee.Mutta tämä päivä on ILON päivä sanoi piispakin puheessaan. Ja RAKKAUDEN.Katen pitsistä sain inspiksen ja päätin muuttaa olohuoneen vaaleaksi ohjelmaa seuratessa ...ja pitsiä etsin kaapeista!
Ja niin pääsiäinen poistui...


Minun värittämäni muna on vasemmalla ja kitaristimieheni tuossa edessä..fender...


Ennen

Jälkeen


Jopa mies huomasi muutoksen ja väitti tykkäävänsä vaaleudesta ja pitsistä. Ja omasta Catherinestaan:)
Tämän pitsiliinan sain lahjaksi joku vuosi sitten. Olen vuosien ajan ostanut liinoja...joku kerää jotain muuta..moottoripyöräillessä niitä pystyy kuljettamaan mukana...


Heippa, näihin tunnelmiin !


2 kommenttia:

 1. Kaunis pari.Vaativa avioliitto varmasti molemmille.

  Ihana muutos tapahtui.Ostitko valmiin päällisen sohvaan.

  Hauskaa Vappua teille.

  VastaaPoista
 2. Heippa! Ostin Ikean sohvan aikoinaan valkoisella päällisellä, myöhemmin hankin talvea varten tuon beigen vaikka en niin beigen ja ruskean ystävä olekaan. Ei tarvi varoa niin paljon, vaikka valkoinen on käytössä osoittautunut ihan hyväksi, kankaat on helppo pestä. suunnitelmissa on hankkia joku uusi kuosi, jos löytyy mieleinen.

  Kate vaikuttaa valmiimmalta tuohon liittoon jos vertaa Dianaan ja se antaa toivoa onnistumisesta!Upea pari!

  VastaaPoista