vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pyörällä AmsterdamissaLaitan tänne vielä kuvia Amsterdamin matkastamme. Olen aina tykännyt pyöräilystä ja se oli tälle kaupungille ominaista, ei muuta kuin liikenteen sekaan vain.
Amsterdamissa pyörä on ehdoton kulkuväline, liikenne näyttää aluksi rajulta, mutta hahmottuu selkeämmäksi kun lähtee sinne mukaan. Pyöriä on paljon liikenteessä, kaikki kulkee pyörällä ikään katsomatta.
Muistelen, että pyörän vuokraus maksoi 14 e/ vrk sisältäen takuumaksun siten, että jos pyörä viedään niin omavastuu siitä on 25e.


Eli ne oli parasta lukita normaalin lukon lisäksi ketjulla.
Kaiteet saaneet tehtävän pitää pyörät kiinni.

Osa pyöristä on koristeltu niin, että löytyy helpommin.

Joka paikassa oli pyöriä...tässä kanavassa..postimerkissä..

 
taidenäyttelyssä.

Liikenteeseen lähdettiin rauhallisen Jordanin alueen kautta.

Omaan pyörääni ostin muiston matkalta.

2 kommenttia:

  1. Ihana muisto Amsterdamista :-D Meidänkin ryhmä kulki yhden päivän ajan pyörillä, se on helpoin tapa tutustua ah niin tasaiseen ja tiiviiseen pieneen kaupunkiin.
    Pyöräilystä innostuneena kävin eilen tervehtimässä ystävääni Espoossa ja huomasin, että maasto on ikävästi paljon muodokkaampaa meidän pääkaupunkiseudulla kuin alankomaassa! :-D Vieläkin on jalat kipeät, kun joka kilometrille osui joku tehomäki, jota piti huhkia ylös sydänkohtauksen partaalla.

    VastaaPoista
  2. Hei, minäkin aloitin tänään pyöräilyn eli käyn töissä pyörällä, vain 6 km suunta, jopa täällä lakeuksilla matkan varrella kaksi mäkeä ja tietysti tänään satoi!

    VastaaPoista