vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Nuoren huone nyt

Laitan tähän kuvan kotoa muuttavan nuoren huoneesta, hän on sisustanut sen mustalla, punaisella ja valkoisella. Tapetit ei väreihin natsaa, mutta uudessa kodissa on vaaleat seinät, mutta sitähän ei tiedä vielä mikä värimaailma sinne syntyy. Mustakausi on kait nuoruuteen kuuluva, omat mustat huonekalut ovat jo menneet menojaan.
Kotiin siis jää tyhjä tila, huone on välillä ollut makuuhuoneenamme. Pidän siitä siksi, että sinne tulee aamuaurinko ja illasta se on mukavan hämyisä. Ikkunasta näkyy metsää.
Nuo tapetit ovat palvelleet tarpeeksi kauan, joten suunnittelen huoneeseen uusia. Vaaleaa, ehkä beigeä tai siniharmaata...Mietin uskaltaisinko laittaa tapetin, jossa on iso kuvio..kyllästyyköhän siihen nopeasti?


3 kommenttia:

 1. Jos löytyy mieluinen, laita ihmeessä. Minä en ole koskaan osannut valita tapetteja, enkä seinämaalien värejä. Olen ihan onneton suurten pintojen hahmottamisessa.

  VastaaPoista
 2. Sulla soi hyvää musiikkia täällä:)
  R.I.P. Gary:(

  VastaaPoista
 3. Jep, tapetit on hankala valita, värin kyllä löydän helposti, mutta sitten siitä sopiva sävy, huh, huh. Meillä onnistui eteinen parhaiten kun tähän muutettiin, oli kiire löytää siihen joku tapetti ja tein hätäisen päätöksen joka on koko talon onnistunein!

  VastaaPoista