vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

torstai 31. maaliskuuta 2011

Ei oo todellistaTätä en olisi uskonut itsekään, jos joku olisi sanonut, että aloitan keväällä kunnonkohennuksen uimalla! Tuo ranneke sisältää kymmenkunta mahdollisuutta siihen ja lisää voi ladata.


Uimapuvun ostin Turun Gina tricosta pari kesää sitten 5 eurolla. Ostin ruskean koska ajattelen, että ruskea on parempi kuin musta tälläistä vaaleaa suomalaista ihoa vasten ja tuo oranssi kun on harrikanväri. Muutaman kerran olen käynyt uimassa kilometrin verran, tänään puku ei meinannut pysyä rintojen kohdalta päällä! Olisko syynä jo hoikistunut vartaloni, rintojen pieneneminen, kehno laatu puvussa vai suuri vauhti millä uin! Todennäköisesti tuo viimeinen vaihtoehto. Heh.

Värjätyt hiukset olen uidessa suojannut "mummonmyssyllä", näen kyllä tyrmistyneitä ilmeitä nuorten kasvoilla, joka vaihtuu välillä hymyksi ja kuiskutteluksi kaverin kanssa:) Mutta oikea uimalakki vasta karmean näköinen on mun päässä. Altaaseen päästessä asia unohtuu ja muut tärkeämmät ajatukset pyörivät päässä ja asettuvat oikeille kohdilleen kilometrin uinnin aikana.  Olen tosi tyytyväinen uinnin jälkeen olooni. Rantakuntoon ei enää ehdi, luulen että en koko elämäni aikana enää, mutta onko sillä niin väliä?


4 kommenttia:

 1. Hyvä keino kunnonkohotukseen.

  Itse käyn säännöllisesti uimassa,tänäänkin uin pari kilometriä.Ihana on olo sen jälkeen.

  Olen todennut parhaaksi uikkariksi urheilukaupasta ostetut uimapuvut.Tällä hetkellä taitaa olla adidas,pysyy hyvin päällä ja kestää hyvin kloorivettä.

  Ostin muuten samanlaisen piianpeilin kirparilta viime lauantaina.

  VastaaPoista
 2. Tuo sun uimapuku on enemmän tuollainen jossa patsastellaan rannalla. Kuntouimiseen ehdottomasti kunnon sporttiuikkarit, ettei sua kohta häädetä sieltä hallilta vilauttelemasta, jos vauhti vielä kasvaa..

  VastaaPoista
 3. No nytpä sain virikkeen! Silloin, kun olen kaupungissa käymässä (muutaman päivän kerrallaan), on lähellä uimahalli, jota olen jo VUOSIA ajatellut käyttäväni. Uikkari pitäisi ostaa. Kiitos innostavasta vinkistä, myssyllä tai ilman ;-)

  VastaaPoista
 4. Milla, olet varmaan oikeassa, mutta minusta ei ole enää rannalla patsastelijaksi...
  Totta varmaan sekin mitä kommentoitte, että urkkakauppasta löytyy kunnon puku, sinne tilipäivän koittaessa, jos vielä löytyis jäännöskori, sinnehän jää yleensä isot koot:)
  Tämä pv on ollut niin kiireinen, että jouduin jättämään uinnin väliin ja se harmittaa. Mutta on sekin mukavaa, kun muutan tyttöä omaan kotiin ja saan siinä sivussa sisustaa ja auttaa:)

  VastaaPoista