vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Minulla on unelma...jos toinenkinMinut on pitänyt hengissä unelmat, toiset niistä on toteutuneet ja toiset tiedän etteivät koskaan toteudu, mutta en lakkaa kuitenkaan unelmoimasta! Joskus kun arki potkii päähän eikä löydy mitään mukavaa elämästä, voi paeta haavemaailmaansa hetkeksi keräämään voimia...


Pikkutyttönä unelmoin iskelmälaulajan loisteliaasta urasta, ison peilin edessä lauloin radion tahdissa lauluja ja haaveilin olevani iso tähti, heh. Siihen aikaa oli vielä radio, joka oli kuin kaappi, en millään voinut ymmärtää mistä se ääni tuli ja monesti kurkkasin kaapin taakse, josko se laulaja siellä luurasi.


Tänään haaveilen arkisesti siitä, että saan nuo kirjaimet kauniisti aseteltua seinälle, niistä nimittäin puuttuu koukut takaa ja valkoinen värikin askarruttaa koska vaaleasta tapetista eivät erotu. Spraymaalia taitaa löytyä purkki eli pitäiskö alkaa suihkimaan. Kotona oli jo valmiina iso D-kirjain joka on sopivan värinen ja vaihtaa osaa tuon pienen valkoisen D:n kanssa.

 Päivällä haaveilin kesäkuun alun telttaretkestä...maisemaa katsellessa täytyy antaa isosti  tilaa haaveille, että ihan oikeasti uskoo siihen, että moottoripyöräilen etelä-Suomeen ja menen laivalla yli Tallinnaan ja siitä eteenpäin ja yövyn oikeasti teltassa!!


3 kommenttia:

  1. Sulla on kivoja haaveita joita voi toteuttaa. Mulla on kans aina pää täynnä kaikenlaisia haaveita ja projekteja. Iän myötä olen huomannut niitten muuttuneen pienimmiksi. Voi olla, että kun on nyt niin pikkuinen perheenjäsen niin kaikki tapahtuu tässä kotipiirissä. Joskus ehkä itsekin haaveilen matkustamisesta. Nyt hhaveilen toimivasta vesiaiheesta torpalle! Hyvää viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  2. Minun pitää päästä joka kesä telttailemaan, muuten ei tunnu kesältä. Mutta telttaretken voi tehdä vaikka lähellekin :)

    VastaaPoista
  3. Muutama vuosi sitten haksahdettiin telttailuun ja ollaan tykätty kovaa:) Telttakin uusittiin, erilaisia patjoja kokeiltu, makuupusseja testattu.. Oma hommansa on siinä, että löytyy sopiva paikka teltalle, tasainen pohja, oviaukko auringonnousun suuntaan ym. Eihän se ihan samanlaista nukkumista ole kuin lämpimissä hotellihuoneissa, mutta siinä on oma viehätyksensä. Ja pienen koon vuoksi teltta kulkeutuu mukana hyvin moottoripyörän päälle kiinnitettynä. Reissuilta ei tule kotiin sisustusjuttuja, ainoastaan pitsiliinoja olen ostanut:)

    VastaaPoista