vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Matka pääkapunkiin

Olen aina tykännyt matkustamisesta, junassa matkustaminen on rentouttavaa: saa istua rauhassa kiirehtimättä minnekään, katsella maisemia, lueskella lehtiä tai kirjaa. Tällä reissulla aika kului lehtiä lukien.
Minusta matkassa etukäteissuunnittelu on mukavaa, kutkuttavaa, melkein matkaa mukavampaa. Kerään kaappeihini karttoja...etukäteen saatan suunnitella jo kadut mitä kulkea....

lunta on riittänyt koko Suomineidon ylle


ratikkaradalla, matkalla
Hakaniemen kauppahalliin, jonka toisessa kerroksessa on pieniä kivoja myymälöitä. Yksi niistä on erityisesti minun mieleinen, myös tavaravalikoiman mutta etenkin mukavan myyjän vuoksi. Iloinen, puhelias nainen, joka jäi heti ensimmmäisestä kerrasta mieleen. Pari tavaraa matkusti sieltä nytkin meille.
Hallin alakerta on normaali kauppahalli, huumaavine ruuantuoksuineen,kapeine käytävineen.. hyllyt notkuu herkkuja ja päivittäistavaroita! Ja väkeä riittää. Ihana ostospaikka!

Esikoiseni haaveili tästä lampusta


lamppu on nimeltään Nukkumatti, ihan se tulee mieleenkin kun lamppua katseleeToteutin aikaisemmin tyttären ideoiman taulun seinälle, helppo ja halpa tapa sisustaa. Kangas on Marimekkoa. Saatiin näin tylsä huonossa kunnossa oleva seinä peitettyä mukavasti.

Taitavan Markon tekemä peilikin on siirtynyt tytön kotiin
Au pair-ajasta Brysselissä jäi rakkaus Tinttisarjakuvahahmoon


Kuvauksiani seurasi innokkaasti leijonakissa Nala.
 
Tietysti tein vielä pakollisen ostoskierroksen Ikeassa, onneksi aikaa oli hintsusti, ei tullut ostettua turhuuksia, niin kuin helposti on tapana. Jotain kuitenkin.

Vaikka kuvat ovat kuvausta ostosreissusta, matka Helsinkiin oikeasti oli työmatka, työnohjausta Sexpossa työhöni.
Samalla tapasin mukavia kollegoitani, on mahtava vaihtaa ajatuksia heidän kanssaan ja saada ammatillista tukea kasvuun paremmaksi työntekijäksi:) Uskon, että se on tärkeää joka työssä.


Kotona oli ollut myös nuorisolla hauskaa, sisustuskirjaimet olivat saaneet uuden järjestyksen, vain yksi puuttuu... Sisustus ei vois vähempää kiinnostaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti