vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Aikaansaannoksia


Eilinen päivä alkoi pöytäryhmän laittamisella kuntoon, oli niin kiire, että en ehtinyt edes muovia lattialle suojaksi laittaa, vanhoja lehtiä vain heittelin, mahtoi mukana olla tuorekin, lukematon...

Tulokseen olen oikein tyytyväinen. Saas nähdä mitä sanoo isäni, joka on tässä hommassa ammattilainen, ehti ennen työhön ryhtymistä puhelimessa antaa neuvoja, niistä oli kyllä hyötyä.Spraymaalilla maalasin valkoiset kirjaimet ruskeaksi, että erottuvat vaaleasta seinästä johon olen ne kiinnittämässä.
Se ei ollutkaan niin helppo homma kun ajattelin, ohjeessa luki, että pitää johonkin harjoitella ensin, siten että maalia tulee suihkuttaessa sopiva määrä...jos tulee liikaa, maali valuu ja kuivuu hitaasti ja jos liian ohuelti  pinta ei peity ..
Mullahan oli yksi ylimääräinen D-kirjain eli se oli koekaniini ja onnistui melko hyvin. Varsinaiset kirjaimet ei sitten niin hyvin onnistuneetkaan, mutta kelpaa mulle.
Ehdin käydä 6-vuotiaan prinsessan synttäreilläkinAvoin hymy


Ensimmäiset luistelukisat odottavat, kuivaharjoittelu meneillään.

Aurinko kultasi juhlapäivän:)

Ja illalla kävin ystäväni kanssa todistamassa, että Elvis elää!

Eli nyt sunnuntaipäivä on lepopäivä:) Aion ainoastaan siivota jälkeni....olis mukava jos olisi askarteluhuone...jouduin maalaamaan huoneessa johon on nyt ahdettu kahden huoneen tavarat väiaikaisesti eli tarkkana piti olla ettei ympäristö värjäytynyt mukana.

Aurinkoista Sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti