vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Hyvää kesää!

Kesä tuo mukanaan kaikenlaista puuhaamista, pihalla ja sisällä, joten on jäänyt blogi päivittämättä. Nytkin on hoppu, olen lähdössä ystävän puutarhaa ihailemaan ja juttelemaan mukavia.2.6. vietimme viimeisiä kevätjuhlia, niitä on vuosien varrella juhlittu...Kyllä se haikeaksi vetää, suvivirsi on vain niin tunteisiin vetoava, muistuu mieleen oma nuoruus ja odotukset, tunnelmat ja tunteet.
Opettajan puhe ei ollut täynnä tilastoja suorituksista, koulun remonteista vaan puhe juuri sinulle. Siinä korostettiin leikin ja leikillisyyden merkitystä elämässä.Nuorten käden töitä.


Loppupäivä riennettiin YO-juhlissa.
Juhlan sankarit kielsivät laittamasta kuvia nettiin joten kauniit ruusut edustavat heitä.Kotiin olen tässä kesän kynnyksellä laittanut jotain uutta, ostanut kirpparilta ja saanut äidiltäni.
Sain ostettua pari Jean D'arc-kirjainta koristamaan kotia.
Kirpparilta löysin nämä.
Samaan huoneeseen sain äidiltäni tämän nätin tuolin.
Kesäksi romanttiset pitsiverhot paikoilleen.


Kaksi häntää..


Kuva kertoo enemmän....
2 kommenttia:

 1. Hyvää kesälomaa! Laitan mielelläni etsintäkuulutuksen Hunkydoryn mekosta blogiini, kerro vaan mitä kokoa etsit? Wishwearilla oli tätä myynnissä mutta ei näytä olevan enää. Pidän silmät auki, jos löydän ja vinkkaan sulle.

  Löysin sen Hunkydoryn takin valkoisena, mutta koossa L, joka on rinnoista aavistuksen liian tiukka. Katselen edelleen, jos onnistun löytämään koon XL, jolloin voin myydä L kokoisen pois :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Mekosta käy oikeastaan mikä tahansa koko, huonoin vaihtoehto on XS, S jo menettelee ja kaikki isommat koot.

  Mistä löysit takin? Jos löydät isomman, ota yhteyttä, teen kauppaa L-koosta kanssasi. Pidän silmät auki ja ilmoitan jos löydän takin koossa XL.

  Aurinkoista alkukesää:)

  VastaaPoista