vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Luonto on vihreimmilläänOmenapuu kukkii.

Pionit ovat puhkeamaisillaan.Syreeni on tässä vaiheessa. Katselin eilen kuvia  Sailan Saaripalstalta-blogista  Helsingistä, jossa syreeneitten kukinta on jo pitemmällä, me tullaan perässä hyvää vauhtia!
Kaikki yllä olevat kuvat ovat ystäväni puutarhasta, jossa viikolla vierailin.

Oma piha näytti eilen auringonpaisteessa tälläiseltä. Olen yrittänyt istuttaa kukkia pihaan, ihmeen hyvin ne ovat viihtyneet vaikka en viherpeukalo olekaan.

Omassa pihassa syreeni on tässä vaiheessa.
Omenapuu kukkii.


Innostuin varaamaan kirpparipöydän.  Fyndis Sepänkylän torin laidalla on siisti, valoisa paikka ja  mukava henkilökunta plussana.  Aamun sateen jälkeen aurinko näyttäytyi ja olen hinnoitellut tavaroita terassilla. Apulainenkin minulla on:)


Tavaroita on vaikea hinnoitella, jos laittaa liian ison hinnan, jää tavara itselle, jos taas laittaa liian matalan , tavara koetaan huonolaatuiseksi ja jää myös itselle. Hmm eli aikaavievää puuhaa.


Varsinkin kun välillä jään ihailemaan vihreää luontoa. Joku muu tekee samaa...
Fiiaa ei viime yönä kotona näkynyt, luonto vie sekkailuihin. Päivän se on taas nukkunut sisällä eli illan tullen häipyy retkilleen. Pienempää se ei mukaansa ota.Hyvä niin, se täyttää 18.7 vasta vuoden. Joku sanoi, että kissa säilyy hengissä liikenteessä, jos elää 2-vuotiaaksi, siihen mennessä on oppinut tarpeeksi varovaiseksi. Tiedä häntä.

Ja nyt jatkan hommia terassilla...
2 kommenttia:

  1. En olekaan koskaan ajatellut että kisumirrit viisastuu vanhetessaan ja osaa paremmin vältellä autoja. Hyvä niin! Vaikka niillä se seitsemän henkeä olisikin :)

    VastaaPoista
  2. Täytyy uskoa, että olisi totta, asutaan vilkkaasti liikennöidyllä alueella. Upea kollimme jäi vajaan vuoden vanhana auton alle:(

    VastaaPoista