vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Dollys boutiquen outletmyyntiOutlet-myyntiä Kristiinankaupungissa.Glope Hopen pussukoita. Itselleni ostin laukun.


Glope Hopelta löytyy liivihameita, toinen punainen ja toinen maastonvihreä.
Bobby bluez-toppi, ajankohtainen merimieskuosi, glittereillä.
Minnan suunnittelemat pitsimekot, aivan ihania. Minna on suomalaisena suunnittelijana pärjännyt hyvin Englannissa, Lontoossa. Vanhoja pitsejä yhdistettynä silkkiin. Tämä mekko on kokoa 10 eli vastaa kokoa 36.

Tämä tunika on aivan ihastuttava, kokoa 10 eli 36, menee isommallekin.
Ida Sjöstedtin mekkoja on kolmea erilaista tarjolla.Tämä on satiinia, kuva on heikkolaatuinen, mekko on paljon kauniimpi luonnossa. Mielestäni olisi upea kevään ylioppilaalle, musta mekko ja ylioppilaslakki ovat hieno yhdistelmä.


Rosemundajakku. Musta yksinkertainen muuten, mutta edessä kaunis pitsi joka tekee jakusta juhlavan, mutta sopii kyllä arkeenkin.
Myyntirekistä löytyy Chill Norwayn kaksi kaunista takkia, toinen tumman harmaa villakangastakki ja toinen vihreä toppatakki, mahtavat löydöt jollekin pienikokoiselle. Rekissä oli myös kaksi ruskeaa nahkatakkia, koka 36 ja 38, kaunis malli. Pöydällä oli Hunkydoryn ja Maison scotchin vaatteita , globe hopea, huivejakin oli, kesään ja talveen. Harmaa boncho, joka menee kesäiltaisin ja talvella, pitkiksiä, vihreitä maastohousuja, monenlaista vaatetta juhlaan ja arkeen oli tarjolla.
Lauantaina outlet-myynti oli kivassa, idyllisessä paikassa Kristiinankaupungin keskustassa, kauppahuone Cornerissa.


Dollys boutique sijaitsee Mustasaaren Gäddassa, Sepänkylän takana.
Aukioloajat: arkisin 12-19 ja lauantaisin 10-14, maanantaisin ja sunnuntaisin suljettu.
Liikkeessä on jo ale alkanut, suuressa osassa tämän sesongin vaatteissa on 30 % alennus!

3 kommenttia:

 1. Voi että miten kauniita ja kivoja juttuja! Ihania mekkoja... ja Globe Hope -pussukoiden kuosi on mahtavan kaunis! Kiitos kuvista, huokaus... joskus toivoo, että asuis jossain ihmisten ilmoilla. Täällä tuulisella saarella kun tulee lampsittua maalintahraisessa t-paidassa ja kumppareissa päivät pitkät ja kaupungissa käyn niin havoin, enkä sielläkään ikinä missään "näyttäytymässä"! Olispa ihanaa tuollaisen mekon kanssa. Mutta ensin pitäis pestä ne maalitahrat käsistä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, näin juhlien kynnyksellä olen kuvannut näköjään juhlavaatteita, ne ovat niin kauniita:) Toki siellä myynnissä oli arkisempaa kampetta, jota siellä saaressakin voisi käyttää. Olin ystäväni apuna tavaroitten kuskaamisessa ja jotain tietysti jäi kotiin kannettavaksi...

   Poista
 2. Ihania nuo Hopen laukut ja pussukat :)

  VastaaPoista