vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Ihanuus Elsan lempituolista

Posti toi ison paketin, jonka sisältö oli NIIN mieleinen että!

"Ranskalainen ikkuna" etsii vielä paikkaansa, todennäköisesti se joutuu kiertoon kodissamme niin kuin kaikki muutkin esineet, kulkee siis huoneesta toiseen, muttanyt se on terassilla kaunistuksena.

Pitääpä oikein kurkistaa ajan kanssa mitä muuta kivaa löytyy Elsan lempituolista.


Olen laittanut moneen ruukkuun krassia kasvamaan ja jotain ystäväni lempikukkaa, kiva odotella minkä näköinen se on. Tuossa kuvan alareunan purkissa on tulossa.

Viime kesänä siskoni Kaskisista löytämä muuripata on täynnä krassin siemeniä.Sisälle laitin uutta koristetta myös, kaappeja siivotessani, kerään tavaraa kirpparille, löytyi tämä tyttärieni alushame, en malta laittaa myyntiin.

Tässä pikku hiljaa olen tehnyt juhannussiivoja, odottelen tulevan viikon työpaikan juhannuskaffeetilaisuutta, se on ollut semmoinen leppoisa yhteinen hetki ja siksi siitä varmaan on tullut tärkeä perinne. Juhannussuunnitelmat ovat auki, meillä ei ole mökkiä, joten vuosi vuodelta juhannus on erilainen.2 kommenttia:

  1. No eipä noin ihanaa mekkosta nyt voi pois myydä! Huomaan, että peili on teillä todellakin täysin kotonaan! Ihana tuo asetelma!

    VastaaPoista
  2. Ikkuna on kauniimpi luonnossa kuin kuvissa:)Hyvällä omallatunnolla ostin sen kun sain yhden peilin myytyä kirppiksellä pois, heh.

    Mun lempipaikka terassilla on tuossa edessä, istun portaalla vaikka tuolejakin olis missä istua. Siksi ny aluksi valitsin tuon paikan.

    VastaaPoista