vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

torstai 14. kesäkuuta 2012

26 vuotta äitinä

Huh, kun aika on mennyt nopeasti! Jokainen nainen varmaan muistaa synnytyksensä tarkasti, niin minäkin. Mutta en ala sitä tähän tarinoimaan...

Haastavinta elämässäni on ollut olla äiti. Olen mielialaihminen ja lastenhoidossa se on kyllä mennyt ylös ja alas! En todellakaan ole ollut malliäiti. Kasvatusmenetelmiin on kuulunut uhkaus, kiristys, kaikki klassiset, huutamistakaan unohtamatta. Tylsä todeta, että en onnistunut niissä vaaleanpunaisissa unelmaäidin kuvitelmissa, joita minulla oli ennen lasten syntymää. Monta asiaa tekisin toisin, mutta tiedän että en kuitenkaan. Sitähän on jokainen äiti juuri niillä tietämyksillä, kasvun kehitysvaiheilla ja voimavaroilla kuin sillä hetkellä on. Sitä on silloin niin paras kuin kykenee.


Onnea rakas tyttäreni!( Hän sai kasteessa nimen jota ei ole  toista  Suomessa, teinarina päätti vaihtaa sen, joten ei mennyt sekään aivan nappiin, mutta jostain syystä ei tehnytkään sitä..)


3 kommenttia:

  1. Niin osuvast kirjoitit äitiydestä, sitä se on sillä juuri sillä hetkellä, niin hyvin kuin osaa välillä väsyen.

    tv. kaimas

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mietin, että olis kiva kun tässä olisi lasteni kommentit. hmm, ehkä lukisin ne ensin yksin ja miettisin julkaisenko ne. Ei vaiskaan, niin huonosti ei ole mennyt, kaikkiin on puhevälit, jokaista saa halata, joku halaa pyytämättä:)

    VastaaPoista