vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Tuliaisia NY:sta

Täytyy heti alkuun sanoa, että olen tosi kehno ostamaan tuliaisia varsinkin isoista kaupungeista. Jotenkin sokeudun siihen tavarapaljouteen, ensin on tunne että vaikka mitä olis ostettavaa ja sitten kun kaupantekoon ryhtyy, ei osaa päättää tai ei löydy kokoja, sitten tuskastun ja jätän koko homman.

Yritin katsella aitoa jenkkitavaraa, mutta lapuissa luki tutusti made in China.


Blimblimiä harrikkaliikkeestä, huoh, oon kait niin lapsellinen, että ostan tuota vaaleanpunaista usein ennen kesää, enkä tehnyt nytkään poikkeusta.  Tuon korun läpi pujotetaan hopeaketju, aion laittaa kaulaketjun, voi vaihdella ranteeseen.
Ja blim-blim jatkuu, nyt kengissä. Matkakumppanini himoitsi jo lähtiessä Doctor Martens-kenkiä ja löytyihän ne paikan päältä.Outletliikkeestä löysin halvalla Odd Mollyn neuleita. 

Ruotsalainen merkki tosin, mutta kun halavalla sai.Tämä logo, Starbucks, näkyi kaikkialla ja usein tuli poikettua hakemaan kahvit.
Matkaperinteisiini kuuluu ostaa jotain kotiin, muistelen sitten tavaraa käyttäessäni matkojamme. Tällä kertaa ostin kahvimukit Starbucksista.

Päätin innoittaa laihdutuskuuriani tällä vesipullolla, diettiini kuuluu juoda 1,5 litraa vettä päivässä eli kolme kertaa pitää tämä juomapullo tyhjentää päivän aikana.

Ostin salaa Rudy´s musiikkiliikkeestä kitaristimiehelleni pari plektraa synttärilahjaksi. Ehdin ne kummasti kadottaa, muutaman kerran tyhjensin roskikset ja kaivoin näitä esiin, huh huh. Juhlapäivä ehti mennä ohi,
kunnes mieheni löysi pussin omista tavaroistaan ja ihmetteli mikä pussi on, no oli ainakin yllätys.
Kitaraa ei nyt sentään hankittu, mutta punainen hihna siihen.


Tyttärille ostamani tuliaiset taisi mennä harakoille tai kirpparille, laitan niistä kuvaa myöhemmin. Jatkan nyt kevätsiivousta eli laitan talvivaatteita pois ja kesäkuteet esille. JIHUU, KESÄ!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti