vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kirjaostoksia ja kirpparilöytöjä

Suomalainen kirjakauppa tarjosi eilen Jari Tervon Jarrusukkakirjan kaupan päälle, jos osti yli 10 euroa maksavan kirjan ja minähän mieheni innoittaman polkaisin fillarilla kaupungille ja ostin pitkään toivomani kirjan
Sofi Oksasen : Kun kyyhkyset katosivat. Pidän erittäin paljon Oksasen kirjoista, niin paljon että kävin kirjamessuilla hakemassa hänen kirjoihinsa nimmarin:) Pikkasen kirjailijaa huvitti, kun saavuin pinkkani kanssa paikalle.
Olen ymmärtänyt, että tämä uusin on vaikeasti luettava teos, katsotaan nyt miten sujuu. Eihän nuo edellisetkään ihan kioskikirjallisuutta olleet.


Pitkästä aikaa kävin läheisellä kirpparilla, löysin eteiseen kivan, valkoisen lampun eurolla ja 5 eurolla kahdet valkoiset verhot vielä iskemättömässä paketeissa.
Samassa pöydässä oli aivan mahtavat astiat jotka menivät nopeasti kaupan, en ehtinyt...

1 kommentti:

  1. Mulle nuo Sofi Oksasen on vähän raskaslukuisia, toki Puhdistus oli hyvä, muita en oo lukenu, mutta siis aiheet tuntuu raskailta. Mäkin sain Jarrusukan, Tervoakaan en oo ennen lukenu, tosta Jarrusukasta on varmaan hyvä aloittaa;) Toi lamppu on tosi nätti.

    VastaaPoista