vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kevätsiivoja

Olipa tuurissa kun eilen pesin ikkunat, nyt näyttää taas sateiselta. Olen joskus sanonut, että se ennustaa sadetta kun pesen ikkunoita, joopa joo.

Vietän pari  lomapäivää, haen puutarhaan parit rautatuolit joita olen metsästänyt jonkin aikaa. Pentikillä oli kivat tuolit, mutta ennen kuin ehdin kauppaan, ne olivat jo loppuneet. Nämä löytämäni ovat ehkä enemmän minun näköiset.Kyllä häikäisee!Kevät on tullut niin hitaasti, että on pakko piristää ilmettä sisällä.


 Kesäiset pitsiverhot laitin olohuoneen puolelle. Löysin nuo verhot kirpparilta iskemättömissä paketeissa, maksoin 5e yhteensä. Kuvat ovat aika kehnoja, verhot ovat kivannäköiset luonnossa- usko pois.Tässä tyttärille tuomiani amerikantuliaisia:Converset on nyt in täällä ja siellä.Nämä kelpasivat.


Sen sijaan valkoiset sortsit pitsikoristeilla ja sifonkinen aprikoosin värinen toppi taitaa jäädä kaappiin...Taidanpa jatkaa lomaani muuten kuin täällä notkumalla. Hiusväri päässä on hautunut valmiiksi ja jostain syystä tämä konekaan ei tottele tänään, kulkee turhan hitaasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti