vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Pakkaaminen alkanut

Täytyy toivoa, ettei käy niinkuin viime keväänä: pääsin matkakohteeseen ja rehvakkaasti päätin maksaa heti hotellin, mutta kukkarosta ei löytynytkään kuin Plussakortti...siinä edellisen illan tuoksinnassa olin viime hetkellä vaihtanut kortit väärään kukkaroon. Ei auttanut kuin soittaa tyttärelle kotiin ja pyytää rahaa. Nii-in, nuorena soiteltiin Pori Jazzeilta äitille kotiin, että laita mun tilille rahaa, että saan ostettua bussilipun ja nyt sitten tyttärelle, hoh-hoijaa.

Enna arvasi tai tunsi maan lipun, New York odottaa!

Matkalukemiseksi olen varannut tuon Katja Ketun Kätilö-kirjan. Muistelen lukeneeni jostain, että se olisi hyvä kirja. Aikaa on katsoa pari leffaa ja  nukkuakin, pitkä lento edessä.Matkustuslupa on haettu ja myönnetty. Tänään hoksasin, että matkavakuutuskin olis hyvä olla olemassa, ei muuta kuin soittamaan vakuutusyhtiöön, no se oli sisällytettynä kotivakuutukseen, onneksi. Hetken jo ehdin miettiä, että edelliset matkat ovat menneet ilman vakuutusta.Harrikan oranssi vyö matkalaukkuun tuli hankittua, löydän helposti laukkuni hihnalta.
Nyt sitten blokkaan vaatteita edestakaisin, en saa päätettyä mitä tarvitsen. En haluaisi kantaa turhaa tavaraa edestakaisin. Ostosmatkalle en ole menossa , mutta varmaan sitä jotain tarttuu mukaan ( moottoripyörään haluan uuden bensakorkin ja peilit) eli  laukussa pitää olla tyhjää tilaa.
Matkasuunnitelmissa on kulkea musiikkia kuuntelemassa eri paikoissa, fiilistellä kaupungin tunnelmaa, katsella pakolliset nähtävyydet ja hengailla vaan.

1 kommentti: