vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Uusi perheenjäsen ja muuta mukavaa

Sain viikonlopuksi vieraita Kaarinasta, mukanaan he toivat tyttärelleni tämän näköisen karvapallon:Nimekseen se on saanut Myyn. Luonne vaikuttaa vilkkaalta, valokuvaa oli vaikea saada, hetken se tässä mietti mitä tekisi edessä olevalle hiirelle, niin sain napattua kuvan.Häntä on jäänyt vähän vajaaksi, ikään kuin se olisi  katkaistu  päästä.


Hauskat kasvot, väri on loppunut kesken. Myös etutassusta.

Lauantai-iltana kävimme teatterissa katsomassa musikaalia: Maailma seis! En ole hetkeen nähnyt niin hyvää esitystä, jos vain Vaasassapäin kuljette älkää jättäkö esitystä väliin! Esityksessä riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita, tanssia ja laulua, ei jättänyt kylmäksi. Kekseliäästi tehty roolitus, näyttämöllä ei ole kuin 6 näyttelijää, mutta tuntuu että heitä on paljon enemmän. Esitys on varmaan rankka näyttelijöille, koska he ovat lähes koko näytelmän ajan näyttämöllä.
Tarina kertoo pikkumiehestä, joka haluaa aina vain enemmän ja enemmän ja joka  liian myöhään huomaa tehneensä vääriä valintoja.
  Viikonloppu meni nopeasti, liian pian tuli eron hetki.

Näille markkinoille olisi ollut kiva mennä yhdessä, mutta aika loppui kesken.
Päivä oli upea markkinoille.

Markkkinapaikan vieressä oli monta idyllistä mummonmökkiä. Jostain kumman syystä ollaan alettu haaveilemaan tälläisestä. Mietittiin, että ollaanko sitä tulossa vanhoiksi, kun haluttaisiin välillä vetäytyä maaseudun rauhaan ja omiin oloihin.Markkinoilta ostin jo talvea ajatellen paksut vanttuut, oli niin itseni näköiset. Ja ihanan paksut. Pari edellistä iltaa on jo ollut kylmää, tuntuu kuin olisi ollut jo pakkasta. Eli parempi varautua jo:)
Portilta lähtiessä ostin pari savustettua ahventa, nami nami. Kyllä olisi kelvannut vieraillenikin.

Kirpparilta ostamani mekko lähti Paimiota kohti ja keskusteltuamme ystäväni kanssa huomasin hauskan sattuman. Täällä blogeissa kehutaan kivaa kauppaa nimeltään Adalmiinan helmi ja kuinka ollakaan se sijaitsee Paimiossa ja on mekon saajan tuttavan kauppa. Ja minä olen monesti miettinyt, että missähän se on eli arvatkaa mihin minä seuraavalla kertaa Kaarinaan mennessä suuntaan?


3 kommenttia:

 1. Kukas tytöistä tuon söpöläisen, Myyn, sai omakseen? :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tulokas!!! Hyvää syksyä Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Enna: Iitulle tuli kaveriksi, kova vilistäjä. Meille ei vielä uskalla tuoda näytille, meidän Kuningatar syö suihinsa!
  Riitta S: On mainio kaveri, hassun näköinen. Kauniita syyspäiviä sinnekin!

  VastaaPoista