vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

maanantai 12. syyskuuta 2011

Kirpparilöytöjä ja sadepäivän ajatuksiaTämä kyltti tarttui mukaani kirpparilta ,on niin retro ja  meillähän  porisee jatkuvasti kahvipannu. Mikäs se on ihanampaa kuin kuppi kuumaa kahvia ja mukavaa juttuseuraa sen lisäksi.
Yksi unelmistani on työskentely kesäkahvilassa. En tiedä olisko se sitten niin mukavaa, kun kuvittelen, mutta haaveissa se on sitä. Ja vähän romanttista.

Gevaliapurkin sain ystävältä Med kärlek vieraillessani heillä Tukholmassa.


Sitten löysin tämän Ewa i Wallan liivihameen tuttavalleni. Minulla on itsellä samanlainen ja sitä on yritetty päältä ostaa...Niinpä kännykkä kuumana on viestitelty..nyt mekko on pesty puhtaaksi ja se odottaa pääsyä Paimioon.


  
Syksy on auttamattomasti tullut, syksyn värit on luontoon puhkeamassa.  Jopa meidän puutarhassa on kaunis   kohta. Syksyyn liittyen alkaa myös harrastukset. Sain aamulla puhelun just ennen työhön lähtöä, minua kysyttiin kulttuurilautakunnan jäseneksi (eihän se tosin varsinainen harrastus ole), siinä hätäpäissäni menin lupautumaan ja sitten vasta aloin miettiä sopiiko se mulle tai minä sinne....No, sitten muistin mitä olen tänne blogiini paljastanut ja aika paljon täällä on kultturirientoja, joten ei muuta kuin mukaan vaan.   

2 kommenttia:

  1. Minä haaveilen aina välillä omasta kahvilasta: siellä olisi vanhaa ja uutta, kirjoja, taidenäyttelyitä...ja voisin minä sinne jotain leipoakin :)

    VastaaPoista
  2. ..nii-in, olis kiva hääräillä siellä..kun vielä sais viihtyisän tunnelman aikaiseksi..
    Mulle se on kuitenkin selkeästi haave, tiedän ettei toteudu, niin kuin ei lapsuuteni haavekaan laulajan urasta. Mutta haaveillen jaksaa arkea paremmin:)

    VastaaPoista