vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

maanantai 5. syyskuuta 2011

Bergö eilen

Hih, on pakko laittaa kuvia tänne eiliseltä moottoripyöräreissultamme Bergön idylliseen kylään. Joku kertoi käyneensä siellä ja kehui paikkaa, sievä, pieni kylä.Bergö sijaitsee saarella ja sinne kuljetaan pieni matka lossilla.
Kuvista varmaan välittyy lämmin, aurinkoinen sää. Tunne oli  ihan kuin olis ulkomailla käynyt!Mutta ihan tämän takia lähdin aiheesta kirjoittamaan:


Pellolla lampaat nauttivat päivästä. Pysäytin pyöräni ja lähdin pellon reunalle kuvaamaan. Ja kuinkas kävikään.
Tämä pieni kaunokainen kirmasi kaukaa kovalla vauhdilla luokseni, päkättäen koko matkan,  kaatui välillä vesiojaan matkan varrella, ilmeisesti mustat nahkavaatteeni antoivat signaalin: ÄITI!
Huh, kyllä meillä oli hauskaa mieheni kanssa, varmaan pettymys oli suuri kun pääsi lähelleni ja huomasi erehdyksensä.

Musta lammas löysi toisen musta lampaan. Ehkä se menikin niin, sehän helpottaa kummasti kun huomaa ettei ole ainut poikkeava.Markkinat 17.9.Joutsenpari pysyy eliniän yhdessä, ikuisen rakkauden symboli.
Ja tähän mieheni arkisesti tarinoi, että se on totta, mutta jos toinen myöhästyy pari tuntia, toinen etsii uuden parin. Pätisköhän tämä ihmisiinkin, eikös me naiset olla usein myöhässä...ja avioerotilastot aika ikäviä...

2 kommenttia:

  1. Ehkä luit Bergöstä minun blogista, mutta kai siellä käy moni muukin! Rakastuin paikkaan. Nuo lampaat ovat kuulemma jotakin todella vanhaa maatiaiskantaa. Hauskaa tuo, että pikkuinen musta tunnisti heti toisen mustan ❤

    VastaaPoista
  2. Saila, oli se sun blogi, koska seuraan sitä mielelläni:)
    Kaunis kylä jonka liepeiltä olisi ihana saada kesäpaikka.

    VastaaPoista