vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Reikäreunafestivaalit OrivedelläReikäreunafestivaalit (lyhytelokuvafestarit) Orivedellä oli uusi tapahtuma minulle ja mieluinen sellainen, jota suosittelen kaikille filmien ystäville. Tapahtuma oli mukavasti järjestetty, asialle omistautuneita nuoria talkootöissä, tunnelma oli rauhallinen ja leppoisa.Saavuin illalla paikalle, mukavasti valot ohjasi oikeaan paikkaan.
Lauantaina sateli päivällä pikkuisen, mutta se ei liikoja haitannut.

Yleisöllä oli mahdollisuus myös ulkona katsoa filmejä kylpytynnyreistä käsin! Filmit heijastettiin talon seinässä olevalle kankaalle.Talon alakerrassa oli taidenäyttely. Tässä Kari Tykkyläisen Turhautumat (ei sallittu lapsille).Iltaisin oli live-esiintymisiä jameissa, tämä oli hauska, eroottinen esitys, jossa nuoret miehet myös soittivat, hyvin.

Ulkona oli myös pieni myyntipiste, jossa kädentaitajat myivät tuotteitaan, laitan toisella kertaa näytille sen, mitä itselleni ostin ja tekijän yhteystiedot, koska luulen että jotakuta saattaisi kiinostaa..
Kerhon presidentti, tässä laulajana oleva Tykkyläinen oli itse väsännyt soittimet porukoille.ONNEA 20v kerholle!

Juhlan kunniaksi oli tälläydyttävä välillä, pikkasen meinas tulla kiire....taustalla näkyy elokuvakilpailun tuomarit..tunnetuin varmaan oli Matti Ijäs (ellei jollekin ole tutumpi Tykylevits you tube- videoistaan)...eihän sitä pysty kääntymään ennen kuin naama on piirretty, ha-haa.


Olisko tämän kesän riennot tässä, pitäis varmaan rauhoittua ottamaan talvea vastaan...


2 kommenttia:

  1. Aika symppiksen tuntuiset festarit :) En ollut näistä mitään kuulutkaan. Laitan siis korvan taakse ensi vuoden vinkiksi.

    VastaaPoista
  2. Symppissana kuvaa hyvin festaria. Tunnelma oli rauhallinen, myös yöllä...yövyttiin nuorten kanssa lattiamajoituksessa rivarissa ihan tapahtumapaikan vieressä. Yöt nukuttiin koko porukka niin että päivällä pystyi täysillä nauttimaan.Ei rahastuksen makua, paikan päältä sai kotiruokaa edullisesti, yöpyminen 30 e/ 2hlöä/2 yötä, osa elokuvista ilmaisia ym, suosittelen lämpimästi tutustumaan tapahtumaan.

    VastaaPoista