vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kevät

Kevät on tuonut mukanaan kaikenlaista tekemistä. Talon nurkalta kaadettiin koivuja pois, ovat jo ehtineet pilata autotallin kattoa, harmi. No, tänään sitten raahasin pölkkyjä lähemmäksi pilkkomispaikkaa.Joku kaunis vaaleansininen kukka yrittää pukata näkyviin puutarhassa.
Vuosi sitten ostin Amsterdamista maljakon sisällä olevan "kukkapidikkeen" ja tänä vuonna kävin sitten ostamassa nuo maljakot, totta, mutta en ihan sen vuoksi uudelleen samaan paikkaan matkustanut.

Levottomaan luontooni sopii sen kaupungin syke, on tunne kun olisi koko ajan bileissä, hmm.Sinivuokot kukkii aina ensimmäisenä.Myy on pikku hiljaa sopeutunut kotiimme ja me siihen. Rauhallisen 6-vuotiaan kanssa (Fiia) on pärjätty hyvin, mutta touhukas vuosikas ottaa välillä hermoille, on ilmeisesti ehdollistunut minuun, kulkee koko ajan perässä, ulos ei uskaltaudu kuin pimeällä tai minun matkassani hetkeksi. Tämä kuvan näky on erittäin harvinaista, mutta kun nyt satun olemaan samassa huoneessa niin Myykin lepää.


Amsterdamissa on erilaiset ravintolaohjeet, nämä kisut saivat olla rauhassa sisätiloissa houkuttelemassa asiakkaita sisään.Hän jopa istui pöydässä ja söi samaa ruokaa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti