vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Stundarsin joulumarkkinoilla!Kuva ei ole tarkka eikä muutenkaan mainio, mutta siitä näkee hyvin minkälainen keli tällä hetkellä on, vihreä ruohikko keskellä talvea, plääh.
Stundarsin tunnelmalliset joulumarkkinatkin kärsivät mielestäni kesäisestä kelistä.
Upeita käsitöitä oli tarjolla.

Kyllä on ollut väkertämistä näissäkin.Erilaisia joulukoristeita keramiiikasta.
Olin tehnyt itselleni selväksi etten osta uutta kynttelikköä tai tuikkualustaa monien monien jo kotona olevien joukkoon enkä silti pystynyt vastustamaan tätä kaunista lasia joka oli koristeltu pitsillä.


Tapasin markkinoilla vanhan opettajani,jonka kanssa juttelin pitkän tovin. Hän harrastaa valokuvausta intohimoisesti ja  halusi välttämättä ottaa myös minusta kuvan, joten tässä sitä ollaan iso pussi kädessä täynnä ihanuuksia, löysin lämpimät polvisukat itselleni ja Pieni paratiisi-putiikista kukkapurkin ja Mailegin tonttunauhan jonka ripustin keittiön ikkunaan. Sulvalle oli avattu myös uusi Cirkas-niminen putiikki, joka myy sisustustavaraa. Ne, joille Säde on tuttu kauppa voin kertoa, että tavara oli samanlaista, samoja tuotemerkkejä.

Onnekseni Sulvan pankkiautomaatti ei toiminut, niin pysyi ostokseni pieninä, heh. Vielähän noita joulumarkkinoita riittää. Seuraavat on itsenäisyyspäivänä  Vaasan entisellä kauppaoppilaitoksella, sieltä olen monta vuotta ostanut keraamisia tonttuja, joka vuosi on tullut uusi malli...
Mihin ihmeeseen tämän tavarapaljouden kanssa joutuu, pitäis alkaa toteuttaa käytännössä tyttärieni hokemaa: "kaikkea voi haluta, kaikkea ei voi saada".Ei kommentteja:

Lähetä kommentti