vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Lastenjuhlista lastenjuhlaanSteinerkoulun lastenjuhlat on ylitse muiden, vuosien ajan olen niissä kulkenut lasten kanssa, mikään ei voita "satumaata" , jonka läpi pääsee kulkemaan:) Nykypäivänä kun meno on julman kiireistä ja tietokonemaailmassa elämistä, se tarjoaa aivan erilaisen kokemuksen.
Tällä kertaa olin arkisesti auttamassa kahvilassa, joka on yhdessä Vaasan kauneimmista rakennuksista, otin kuvan ulkoapäin, uskon  myös lukijoitteni pitävän rakennuksesta.
 
Mielestäni talon arvoa ei ole tajuttu, koska siitä ei ole osattu pitää huolta. Sisällä talossa on aivan mahtava portaikko ja luokkahuoneet, mutta myös niissä näkyy kuluneisuus ja välinpitämättömyys.
Steinerkoululaiset ovat siellä vuokralla ja ovat parhaan kykynsä mukaan huolehtineet talovanhuksesta. Luulen kuitenkin, että nauttivat kuluneisuudesta huolimatta ihanista, ilmavista huoneista ja talon hengestä täysillä.


Markkinatorilta löysin pienellä rahalla jotain itselleni, kotiin joulua ja joululahjankin. Kotitekoista, uniikkia.

Lastenjuhlista jatkoin matkaa lastenjuhlaan eli 10-vuotisjuhliin:)Tyttö olet tähti!


Täyden kympin tyttö:)  Huone täynnä kaikkea niin suloisen tyttömäistä ja vaaleanpunaista ja luistelijakaunotar itse kaunis, ihanan rauhallinen


ja pikkusiskoaan huomioiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti