vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

torstai 2. kesäkuuta 2011

Helatorstai

Tänä helatorstaina päivä on kulunut töitä tehden eli kotia yritetty laittaa kesäkuntoon. 16 vuotta sitten juhlin helatorstaina häitämme...jonkun vanhan uskomuksen mukaan tietää avio-onnea, kun menee torstaina naimisiin, no meidän kohdalla se on pitänyt paikkansa:)
Että pääsi vauhtiin, niin kahvia piti juoda reilusti.Miehen siivotessa parveketta, minä pesin ikkunoita. Kukkaruukuihin saan maalta kukat ensi viikolla. Olen monena vuonna laittanut niihin pikkupetunioita, ne kestää hyvin tälläisen huonon viherpeukalon hoidossa. Kukat joutuu olemaan avoterasseilla, joten ne joutuu kestämään myös sään vaihtelut ja niitäkin ne kestää yllättävän hyvin eli suosittelen! Olen tänäkin vuonna tilannut vaaleanpunaisia, mutta nyt otin lisäksi sinisiä.
Kirsikkapuu kukkii.


Mielestäni tämä on ensimmäinen vuosi, että näen siinä paljon kukkia, antaisiko se myös marjoja?


Fiia seuraa askeleitani, jotain kiinnostavaa on myös naapurin puolella...Tämä kokonaisuus on tullut ripotellen meidän makuuhuoneeseen, tuon päällimäisen vadin sain ensimmäisenä vanhasta työpaikastani muistoksi. Sen jälkeen sain äidiltäni tuon kehikon ja vesikannun. Väliin löysin Nykarlebyn vanhanajanmarkkinoilta sopivan pikkuisen astian, vanha sekin on, mutta eri sarjaa.


Ikkunanpesu kun ei ole mitenkään erityisen innostavaa puuhaa, niin mietin tutun psykiatrin sanoja kun asiasta naisporukalla valitettiin..."ajattele, että koti kuin sinä itse, pidät siitä hyvää huolta niin kuin itsestäsi"...hmm näinhän se on eli kun pesen ikkunoita ajattelen, että ikään kuin meikkaisin kotia,heh... ....auttaa se vähän.
Tätä kylttiä etsin pitkään, melkein päähänpinttymä tuli...perheterapeutin kotiin se oli pakko saada!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti