vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Juhlia, kukkia, kukkia

Eilen me juhlittiin yo-juhlia suvussa. Meillä ei ole lähipiirissä ollut pitkään aikaan juhlia, joten oli oikein kiva käydä juhlistamassa uutta ylioppilasta.
Aamu meni oman kuopuksen koulun kevätjuhlassa.Suvivirsi laulettiin tutusti. Kesän ajalle koulusta annettiin ohje: haaveile:)

Mikäs ihanampaa onkaan, joskus haaveet toteutuu, ikävät asiat unohtuu, haaveilemalla kerää voimia.
Me päätettiin yo-juhliin matkata moottoripyörillä, noin sata kilsaa suunta,  matka oli aikamoinen. Ei matkan pituuden vuoksi vaan  järkyttävän tuulen, välillä oli ajaessa tunne, että pyörä ei pysy tiellä! En ole koskaan aikaisemmin nähnyt niin paljon koivunlehtiä pitkin maantietä, tuuli riepotti oikein kunnolla. Juhlapaikasta oli mennyt sähköt, kahvin sijaan tarjottiin limsaa ja mehua siihen saakka kunnes sähkö toimi ja saatiin pannu porisemaan. Juhlan tunnelmaa sähkökatkos ei latistanut, siinä sitten yhteisesti siunailtiin tilannetta. Päivähän oli muuten aurinkoinen ja lämmin ja olihan tuulesta se hyöty ettei terassilla istuessa hyttyset kiusanneet.Kiva yksityiskohta juhlissa oli se, että vieraskirjan vieressä oli jo valmiina kiitoskortti. Säästyy paljolta vaivalta, monesti ei löydä helposti osoitteita eikä ole varma tuliko kaikille lähetettyä kiitoskorttia.
Uudella ylioppilaalla oli jo selvät suunnitelmat jatkoa ajatellen: suunta kohti Saksaa au-pairiksi ja sitten vuoden jälkeen ehkä saksanopintoihin. Matka maailmalla jo yksistään on varmaan hyvä kasvattava kokemus.

Kodissa oli monta saavia täynnä isoja, ihania ruusuja.
Aasinsiltana ruususta kukkiin...tänään kävin ystäväni mahtavassa puutarhassa, sain mukaani jälleen istutettavaa. Ilta on mennyt keksiessä kukille paikkoja meidän puutarhasta, toivottavasti kukat osui oikeille kohdille, että saavat tarpeeksi valoa ja maa on sopiva.


Muska seurasi touhujamme...

..tietysti pikku-Milla myös..


Ystäväni puutarhasta löytyi myös näin harvinaisen värisiä tulppaaneja!Saamani saalis...


Sain myös krassinsiemeniä, vielä ne ehtii kasvaa...olen aina pitänyt krasseista, niissä on jotain villiä. Siemeniä riitti monee purkkiin.


Nyt vain odottelemaan..Jospa nyt kävis niin kuin on ennustettu, että alkava viikko on helteinen!

2 kommenttia:

  1. Mekin oltiin ystävien pojan yo-juhlissa ja sieltä sai myös kiitoskortin heti mukaan, lieneeköhän tämä uusi käytäntö? :)

    VastaaPoista
  2. Jep, samaa sanoi kitaristi, oli lukenut jostain lehdestä, hyvä käytäntö. Kadehdittavaa tuo ikä, elämä edessä, toiveita täynnä.

    VastaaPoista