vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Leppoisa juhannus

Pioni keväällä.Sama pioni juhannuksen aikaan. Nuppuja on jo.

Juhannus tuntui mukavan pitkältä, kun vietettiin se vain suurelta osin kotona leppoisasti oleillen, syötiin hyvin, saunottiin, juteltiin ja suunniteltiin tulevaa lomaa. Käväistiin pienellä maakuntakierroksella moottoripyörillä, Jurvan botniaring tuli tutuksi, en ole ennen käynyt siellä, pojat ajoi lujaa, huh.
Tämä kun vielä joskus löytyis tallistamme.
 Yksi ilta ja yö meni tuttujen mökillä seurustellen, yöllä oli tälläinen maisema. Tyyntä, rentouttavaa.Kotona kevensin juhannussiivojen yhteydessä olohuoneen ilmettä, vein tämän tumman kirjakaapin huoneeseen joka oli jäänyt tyttären lähdettyä tyhjäksi. Löysin kivat isot kirjaimet seinälle, minun ja mieheni etukirjaimet, hauskat kun ovat noin isot. Pidän ne nyt tuossa hyllyn päällä hetken, huoneen järjestys kun ei ole vielä valmis.Vaaleaa ja keveän näköistä, kun tumma lipasto poistui. Tykkään siitä, että kesällä on vaaleaa, tummat sävyt palaa sitten syksyllä kotiin.
Kynttilälyhty paloi juhannuksen aikaan sisällä, sen verran hämärää oli aattoiltana, kuvaan se ei näköjään päässyt mukaan.

Makuuhuoneen ilme muuttui uudella matolla.


Ja juhannut päättyi maalaukseen, päätin maalata puupenkin vaaleaksi, samalla pikkuinen lypsyjakkarakin vaihtoi väriä.
Joudun vielä maalaamaan ainakin kerroksen lisää, en saanut kunnolla entistä punaista väriä hiottua pois, nyt se kuultaa liikaa läpi.

Ihanaa, enää 5 aamua loman alkuun! Lomasuunnitelmat ovat vielä ihan auki....vaikka kovasti yritettiin miettiä mihin suunnataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti