vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Tuoksupusseista valmistui kynttilä!

Lomamatkalla Lontoossa ostin Gamden townin ostosparatiisista värikkäitä tuoksupusseja, joista sai tehtyä tuoksukynttilän. Ostin pussit siksi, että oli niin mukava nuori mies myymässä....en siksi että olisin innokas askartelija. Aikaa on tässä mennytkin enkä ole saanut kynttilää aikaiseksi, kunnes eilen ostin kahdellakymmenellä sentillä kirpparilta sopivankokoisen lasin, johon sain kynttilän värkättyä.Oli jo aikakin, kuvistakin huomaa että muovipussit ovat värjääntyneet, mutta onneksi vain ulkoapäin, sisältö oli pitänyt hyvin värinsä ja tuoksunsa.
Tuoksupusseja oli eri värisiä ja tuoksuisia, hetken piti niitä haistella että löysi mieleisensä. Vanilja on yksi suosikkituoksuni. Se on noista pusseista tuo valkoinen, joka erehdyttävästi muistuttaa jotain ihan muuta pussia.
Sitten tietenkin ostin pussin kultaa (harakkana), se laitetaan päällimmäiseksi, antaa kivan sävyn.

Kynttilän sydämiä on useita, joten saan tehtyä useamman kynttilän. Sen tekeminen olikin lastenleikkiä. Tästä tuli vihreäkeltainen, sopii hyvin kevään odotukseen. Seuraavasta teen valkoisen ja sekoitan siihen vähän keltaista ja kultaa mukaan.

2 kommenttia:

  1. Kaikkea ne nuoret miehet saavat aikaan. :) Mutta hyvä, että saavat, kynttilästä tuli kiva, kynttilöitähän ei koskaan ole liikaa. Itse en tuoksukynttilöitä pysty polttamaan, niiden tuoksuista tulevaa päänsärkyä valittelee täällä yksi sun toinen, mutta tuoksuttomia kynttilöitä poltan kevät talvet runsain määrin.

    VastaaPoista
  2. Tuoksukynttilät eivät ole meidänkään perheen suosikkeja...mutta tässä kävi niin, että jauheet tuoksuu voimakkaasti pusseissa (olen pitänyt vaatekaapissa tarkoituksella), mutta valmiina kynttilänä ei tuoksu juuri ollenkaan, hyvä niin:)

    Nuori mies oli oikein haltioissaan seurassani olleesta kauniista kummitytöstäni...hetken ehdin jo ajatella, että saattaa syntyä romanssi, ha-haa

    VastaaPoista