vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

tiistai 1. helmikuuta 2011

Kevättä ilmassa

Sunnuntaina tuntui, että oli jo kevättä ilmassa, ainakin jos käytti reippaasti mielikuvitusta.... ei ihan oikeasti, nuuhkaistessa ilmaa tuntui keväältä. Ja sen kunniaksi hain roosan tulppaanikimpun keittiön pöydälle, on niin kaunis kimppu katsella ja väri virkistää.


Kirpputorille etsin omista kaapeista myytävää ja löysin vuosia sitten ostamani kynttelikön ja siihen sopivat kapeat pitkät kynttilät. En taida raskia laittaa löytöäni myyntiin. Asetin ne illalla lipaston päälle ja nautin näystä. Olen intohimoinen kynttilöiden polttaja, niistä tulee niin mukava tunnelma. Kynttilät ovat kauniita (nämä kapeat ja pitkät varsinkin) ja jotenkin aina juhlavia,niillä saa arjestakin juhlan.


Laitan tähän vielä yhden kuvan kodista. Tämä siksi, että olen ostanut tuon pienen liitutaulun, johon kirjoitin muodikkaasti "homen" ja kumma kyllä siitä tulee ajatuksiin kaksi ihan erilaista mielikuvaa, toinen on lämmin ja kodikas koti ja toinen tämä nykypäivän monen asunnon riesa, home. Pitäisköhän tuohon tauluun kirjoittaa "koti" tai "ilo" tai "love". Ei ole tämän illan murheet olleet suuria tälläisiä pähkätessä, onneksi:)

1 kommentti:

  1. Hauska tuo sun "home" pähkäily. Mulla nimittäin oli samat ajatukset kun ostin kirjaimet seinälle. Lisäsin siihen sitten englanniksi jatkoa;)Kivoja ja kotoisia tunnelmia sulla siellä! =)

    VastaaPoista