vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kotikirppikseltä

Sain kutsun kotikirppikselle ja niin siinä kävi, että toisen poisheittämä on toisen aarre. Olen käynnin jälkeen miettinyt että kirppis pitäisi laittaa täällä kotona pystyyn. Olisi oikein hyvä idea. Kaapit pullottaa kaikenlaista lahjatavaraa, ovat joutuneet väistymään, kun on löytynyt "vielä kivempaa" tilalle. Vaatteitakin on hurjat määrät.Vaatiihan se vaivannäköä ottaa ne esille ja sitten pitää toivoa, että päivä on aurinkoinen tai ei ainakaan sada. Meillä on takana terassi, pieni sellainen, mutta katto on, siihen voisi laittaa tavarat esille aika mukavasti ja toiselle terassille kahvitarjoilun, viitsiskö idean toteuttaa? Hmm.

Kahvittelun lomassa, rupatellen tuli tehtyä löytöjä:

 kahmin virkattuja mattoja useamman, kun värit miellyttivät  silmää ja pidän näistä pyöreistä matoista.

Kesän hauskimmat sortsit löytyi kahdella eurolla, Marimekon Nekkukankaasta tehdyt. Olen odotellut, että Marimekko ottaa kankaan uudelleen tuotantoon. Muistan parikymppisenä ihailleeni kangasta ja poikakaverin sisko teetti tästä iltapuvun itselleen Amerikan vaihtovuodeksi.
Epäilin, että en mahdu housuihin, mutta ilokseni ne ovat just kuin mulle tehty:)
Tuo tanssija oli pakko saada, muotokieli on ihana.


Tästä kuvasta ei välttämättä saa selvää...eli varustauduin jo tulevaa syksyä ja talvea varten, ostin mustan villakankaasta tehdyn ponchon, tuota voi pitää sisällä yksistään tai ulkona takin päällä ja varmaan syksyllä ilman takkia eli monikäyttöinen ja LÄMMIN, kun olen vilukissa. Löysin myös erikoisen villaneuleen jota en ole kuvannut koska sekin on musta, mustia vaatteita on niin vaikea kuvata.


Näiden lisäksi löysin virkatun liinan, joka juuri kuivuu pesun jäljiltä , pulitin siitä ihanuudesta 3 euroa. Ihailen osaamattomana muiden kätten töitä.
Eilen olin  markkinoilla, sain sieltä idean joka liittyy pitseihin eli niillä voi koristella kivasti kangaslaukkuja, turhaan niitä kotona laatikoissa piilottelee. Se nyt on semmoinen juttu, jonka minunkin käsityötaidoilla selvittää.
Päivitän teille kuvakimaran Isokyrön 1700-luvun markkinoilta, jotka tänä vuonna järjestettiin 20. kerran. Luulin olleeni niissä joka kerta, mutta taitaa ollakin niin, että muutama eka kerta on jäänyt kokematta, vuodesta 1997 lähtien siellä olen käynyt, aivan mahtavat markkinat, myyjät reilusti lisääntyneet, oheistoiminta myös, mutta tunnelma on pysynyt samana. Kotonatehtyä tavaraa, monenmoista mukavaa ideaa. Ehdottomasti käymisen arvoinen tilaisuus!
1 kommentti:

  1. Ihania kattiloita (lamppuja?). Kiva nähdä kirpparilöytöjä, mäkin tein eilen, aina niitä vaan löytyy... Sulle sopii musta hyvin mun mielestä, yksinkertaisesti paras väri.:)

    VastaaPoista