vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Pääsiäisvalmisteluja


Koti koristautuu lasten tekemillä koristeilla, pupun on 3. luokalla koulussa tehnyt nuorimmaiseni joka on tämän kevään abiturientti  jo.
Keskimmäinen tyttöni on ahertanut noidan, jonka luudan varrella lentää myös musta kissa. Vuosiluku ei ole tiedossa.

Esikoinen on tehnyt kukon ikkunaan. Näitä löytyy toinenkin jonka laitan tänä vuonna makuuhuoneen ikkunaan.


Tiput ovat saaneet olla vielä rauhassa kissoilta, siis vielä Epäilen että yön hetkinä tiput tuosta häviää, pikkukissa vie leikkeihinsä.


Näille kahdelle tipulle on muistoissa hauska tarina. Matkustimme pohjoiseen mummilaan, pysähdyimme vasta avattuun Oulun Stockmanniin matkan varrella, siellä ylimmässä kerroksessa oli leluosasto, yksi seinä täynnä pehmoleluja!! Tytöt ( 4vja 6v) sitä paljoutta ihastelivat rauhassa keskenään. Olivat sitten ihastuneet näihin kahteen tipuun ja  piilottaneet ne hyllyn taakse kaikkien niitten pehmolelujen alle.
Sen jälkeen innoissaan juoksivat vanhempiensa luokse ja kertoivat nähneensä maailman ihanimmat tiput jotka haluavat itselleen. Kun sitten lähdimme katsomaan niitä, ei voinut kuin naurua pidättää kun tytöt kaivoivat nämä kaksi pehmolelua sieltä suuren kasan alta...pakkohan ne oli ostaa. Sen jälkeen ne ovat koristaneet kotia joka pääsiäinen.HYVÄÄ PÄÄSIÄISEN AIKAA!

1 kommentti:

  1. Voi kuinka hellyyttäviä nuo lapsena tehdyt koristeet, kiva kun olet säästänyt! Ja hauska muisto liittyy tipuihinkin. Hyvää palmusunnuntaita ja pääsiäistä!

    VastaaPoista