vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Pääsiäisjuhlaan valmistautumista

Tiput on kaivettu laatikoista esiin. Keltainen kukka, kynttilä koristaa huonetta. Kevään iloiset värit levittäytyy kotiin, vaikka ulkona sataa lunta ja on ollut pari päivää tosi kylmä, kolea tuuli on puhaltanut luihin ja ytimiin.


En ole vieläkään sinut uuden kamerani kanssa, voisin lopun lomapäiväni tutkia ohjekirjaa. Matka alkaa lähestyä ja sitä ennen pitää oppia sen käyttö.

Ohraruohoa kissoille tulossa kirpparilta ostamaani Arabian astiaan.
,

Ja tavallista rairuohoa,  jonka tietysti unohdin kastella, joten katsotaan nyt itääkö.


Pidän jonkun päivän muovipussia astioitten päällä, olen ajatellut että sillä tavalla kasvu lähtee nopsemmin käyntiin. Mene tiedä.Matkavalmistelut ovat meneillään, kartat hankittuna ja matkalukemiset lentokoneeseen.


Hassua on se, että tämän koneen avulla olen jo ehtinyt kulkea kohteen katuja pitkin ja tutustua paikkoihin, kyllä on ihmeellistä.
Päivitin vaatevarastoani Gina tricon farkuilla ja vaalean sinisellä teepparilla. Ehdottomasti kuuluvat kesään. Se on sitten eri asia, passaako mun ikäisen ihmisen käyttää farkkuja joissa on valmiiksi reiät...Ne vaan on niin kivat:)


Pidin tämän päivän lomaa, ajattelin että nukun oikein kunnolla ja nautin kiireettömästä arkiaamusta. Mutta tämä suurisilmäinen kisu, Fiia katosi illalla, puolen yön aikaan huhuilin kylmästä yöstä pois, ei kuulunut neitiä, kahden aikaan yöllä kävin toistamiseen, ei näkynyt eikä kuulunut (kello kaulassa kilisee kun tulee), aamusta heräsin aikaisin, ei ollut palannut portaille.
Näin yöllä unta että kissa on kuollut eli fiilikset oli aika surkeat.

Portailla aamulla seistessäni katselin autoamme ajatuksissani, sielläpä oli kaksi korvaa pystyssä! Kisu oli jossain vaiheessa illalla kotiin tullessani pujahtanut autoon ja nukkunut yön kuskin paikalla! Odotteli oven avaamista. Huoh! Kyllä olo helpotti.

Olen nyt päivän viettänyt rauhassa suurempia tekemättä. Jospa sitä huomenaamuna nukkuis pitkään...

2 kommenttia:

  1. Ei siis ollut pelkkää haaveilua, olette lähdössä johonkin, ihanaa! Tiedän ettet kerro etukäteen minne, mutta kuvia kai saa sitten jälkikäteen katsella, odottelen:)

    VastaaPoista
  2. Jep, kevätretki tehdään, saatan paljastaa ennen lähtöä minne...

    VastaaPoista