vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Mitäs nyt?

Mitäs nyt, kun aika on rientänyt enkä ole edes ehtinyt päivityksiä tehdä. Ei niin, ettei aikaa olisi ollut, on vain ollut niin saamaton kesän jäljiltä. Tämä kesä kun on mennyt kesää odotellessa.

Muistelen, että kymmenen vuoden sisällä olisi ollut samanmoinen kesä, syyskauteen oli vaikea lähteä sen jälkeen. Kaiken kaikkiaan olen aina pitänyt syksystä, mukava oli kouluaikoina kesän jälkeen aloittaa koulu ja nähdä koulukaverit.
Kirkkaat, kuulaat syyspäivät on ollut minun mieleen, ne on jotenkin niin rauhoittavia. Enkä ole pannut pahakseni sateitakaan.

Eilen vietettiin täällä rannikolla huvilakauden päättäjäisiä, itse en ole kertaakaan käynyt mökillä tänä kesänä vai olisinko kerran käynyt päivällä kahvilla. En ole mökki-ihmisiä.

Asuinalueellamme on muitakin joilla ei ole mökkiä siitä päätellen, että yöllä pakkui raketit ja papatit! Minun ilotulitukseni löytyi kirppikseltä, se on tässä:





Lyhdyn pohjalle keksin laittaa Rhodokselta poimimani kivet.




Lyhty on yli metrin korkea, takaa suora joten menee seinää vasten hyvin. Valo näkyy edestä ja sivuista, löysin paikan sille helposti kotoamme.

Ensi viikolla lähden paralympialaisiin, harjoittelin eilen valmistautumista sinne, tässä sen tuloksia. Huomaat varmaan, että vielä pitää harjoitella, laatu ei ole parasta mahdollista...


 

 Ja tietysti Suomen liput on hankittuna...



1 kommentti:

  1. Heijaat Suomea siis varpaita myöten! Mukavaa reissua Lontooseen,toivott.ehdit nähdä vähän muutakin Lontoota!

    Mäkin odotan jo kovasti kuulaita syyspäiviä - parhaita.
    -kaimas

    VastaaPoista