vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Jippii!

Edellispäivän paha mieli , lähes ahdistus kääntyi eilen ILOKSI! Vein kamerani Giganttiin nuorelle osaavalle miehelle, joka katsoi kameran asetukset, kortin sisällön...Huomasi sitten muistikortin olevan rikki (epäilin nimittäin itse samaa) ja sanoi , että olen varmasti menettänyt myös kuvani. Myyjä kokeili korttia tietokoneelle, ei signaalia, nyyh. Myyjä päätti sen jälkeen kokeilla toisella tietokoneella ja JIPPII iloisena kertoi siellä näkyvän kaikki kuvani!!

Ja sitten ulkoisen levyn ostoon, myyjä kopioi minulle kuvat ja lohdutti kertomalla, että hänenkin vanhemmilleen oli käynyt samalla tavalla, tosin sillä ikävällä seurauksella, että kuvia ei saatu takaisin.

Tarinan opetushan on se, että kuvat kannattaa kopioida! Joko ulkoiselle levylle tai muistitikkuun. Olin siirtänyt asiaa koko ajan eteenpäin...

2 kommenttia:

  1. Voi että miten hyvä tuuri! Ihanaa.
    Kyllä minäkin siirrän kuvia kamerasta tietokoneelle pari kertaa viikossa, etteivät jää sinne muistikortille homehtumaan ;-)

    VastaaPoista
  2. Olen niin onneton tietokoneen kanssa, etten ole opetellut siirtämistä, muistikortit on täynnä kuvia, myyjäkin ihmetteli määrää...ostin sitten kovalevyn ja nyt pitäis opetella siirtäminen. Ensi viikon reissun jälkeen laitan HETI kuvat sinne:)

    VastaaPoista