vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

maanantai 16. tammikuuta 2012

Talo myytävänä?

Naapuri totesi toissapäivänä, että nyt se sitten alkaa..Mieheni teki pihassa lumitöitä ja ihmetteli kysymystä. Sai vastauksen: asuntokauppias oli soittanut naapurille ja kertonut kuulleensa, että meidän talo on myynnissä! Ollaan mietitty miehen kanssa, että onko tämä joku uusi myyntitaktiikka..Ihmiset alkaa kysellä ja käydä, ja jos vaikka sitten innostuisi myymään talonsa pois. Onko joku kuullut tälläisestä ennen?Jätin joulun jäljiltä vielä jotain punaista, ettei koti mene ihan kalseaksi.


Kannoin mieheni isoisän tekemän keinutuolin olohuoneeseen, onhan se tilaa vievä, mutta joka ilta siinä on joku istunut ja eilisen illan kissa nukkui tyytyväisenä siinä. Mies ehdotti, että maalattaisiin se valkoiseksi! Alkaa jo valkoinen kausi olla hänelläkin!


Tonttutalo muuttui enkelitaloksi.

Sain myytyä pois kirjoituspöydän ja tuolin. Sen tilalle tyttö toi oman sivustavedettävänsä. Tavaroita piisaa!
Olen jo ehtinyt vaihtaa kuvanoton jälkeen päiväpeitteen siihen, huone on vielä hyrskyn myrskyn, en keksi millään sopivaa järjestystä.


Eli kaikesta tästä tohinasta päätellen: talo EI ole myytävänä.


3 kommenttia:

 1. Voihan ei! Olen muualtakin kuullut, että tällaistakin talojen myyntiä on, että kiinteistönvälitysfirmat esim. ottavat kuvia taloista ja laittavat nettiin. Merkillistä.

  VastaaPoista
 2. Kumma juttu, itse en ole tuollaiseen törmännyt.. Ihana tuo enkelitalo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa sivuilleni kaima:) Tuo talo muuttuu koko ajan, se on siitä mukava...myös tämä kotitalo muuttuu vähän väliä, kyllästyn helposti ja sitten laitetaan huoneet taas uuteen uskoon...

   Poista