vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

lauantai 14. tammikuuta 2012

Uusi peti

Fiia-kuningatar sai uuden pedin, kun jostain syystä tyttäreni Myy-kisu ei sitä omakseen ottanut.

 


Sävy sävyyn."Ai, ajattelit häiritä päiväuniani, miau"


Ulkona puhaltaa rajusti tuuli, tien pinnat ovat jäässä ja niinhän siinä kävi, että tyttö ajeli autolla pahki johonkin tolppaan ja auto edestä rutussa. Taitaa sen korjaaminen tulla kalliimmaksi kuin koko auton arvo on....Mutta onni onnettomuudessa: tytölle ei sattunut mitään, ei onneksi ollut risteyksessä muita. Talvi tuo tullessaan asioita joihin ei osaa varautua.

Nyt auto meni korjaajalle ja minä jumituin riisumaan kotoa joulua pois. Tylsää, koti tuntuu autiolta ja kolkolta..Tässä pähkäilen millä sitä nyt koristelisi viihtyisämmäksi.

Olin ajatellut mennä tanssikilpailuihin, mutta se jäi nyt  toteutumatta, mutta Ennan kenkälaatikossa tulen/ tulette varmaan näkemään päivän antia:)


Tälläisen koristeen joka tapauksessa laitan ikkunaa koristamaan, oli joulu tai ei. Hankin sen kivasta pikkukaupasta:  Quriosa, josta olen täällä ennenkin maininnut, tutustumisen arvoinen kauppa! Nyt hommiin!

2 kommenttia:

 1. Voi harmi, tuli ihan mieleen kun minäkin ajoin risteyksessä lyhtypylvääseen pari vuotta sitten. Keli oli ihan karmea, nuoskalunta tuli niin runsaasti etteivät tuulilasinpyyhkimet ehtineet työntää sitä pois tuulilasista, sitä paitsi lumi tarttui pyyhkimiin. Teiden varsilla oli vähän väliä tien poskeen pysähtyneitä, jotka puhdistivat tuulilasejaan.
  Se ei kutenkan ollut syy lyhtypylvääseen ajoon, vaan se, ettei auto vain kääntynyt risteyksessä, pitoa ei ollut lainkaan. Surkean kelin vuoksi vauhtia ei edes ollut, kyyditsin ystävätärtäni ja sillä aikaa kun auto liukui hitaasti mutta varmasti kohti pylvästä, ehdimme katsoa toisiimme, kiljaista, katsoa toisiimme uudestaan ennen kuin PAM, auto pysähtyi. Ja niin ärsyttävää, kun etupeltiin tuli pienen pieni lommo ja silti se liikautti sivupellinkin vähän pois paikoiltaan - siis ihan hirveä peltikorjausoperaatio niin pienestä lommosta ja sentin liikkumisesta!
  Kuten sanoit, onneksi mitään pahempaa ei tapahtunut, auto on kuitenkin vain auto, vaikkakin ärsyttävän kallis korjattava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaaja on tuttu mies, hankkii romuttamolta osat ja vaihtaa lampun, ei tule niin kalliiksi kun ensin ajattelin. Tyttö selvisi säikähdyksellä,onneksi. Vähän samantapainen tilanne ollut kuin sinulla, mutta epäilen että vauhtia on ollut liikaa.
   Itse olen toilaillut niin monesti auton kanssa etten kehtaa edes muita moittia...

   Poista