vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Pieni päivitys pitkästä aikaa!Fiia nauttii päikkäreistä takan vieressä, auringonvalon paisteessa. Talvi on selvästi tulossa, koska kisu nukkuu TOSI paljon, hakeutuu paikkohin jossa on lämmin.


Minä sen sijaan olen yrittänyt lisätä valoja kotiin,osittain huonolla tuurilla.


Kirpputorilta ostamani lamppu ei suostu toimimaan. Hehkulamppu on vaihdettu uuteen, mutta lamppu ei pala.
Olen irroittanut johdon kahteen otteeseen toisesta päästä ja liittänyt uudelleen takaisin eikä silti toimi. Jossain on joku vika, ei saa ilmeisesti kosketusta....Harmi.Löysin muutamalla eurolla kynttilälyhdyn, jossa on kruunu, en voinut vastustaa....ystävältä sain syksynsävyisen kynttilän. Tämä toimii.

Ilta on kulunut "tanssii tähtien kanssa"-ohjelmaa seuraten. Upeita esityksiä, ketään ei raaskisi pudottaa pois. 

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Muistakaa levätä kunnolla, syödä C-vitamiinia, nauttia ystävistä, aviopuolisosta, lapsista ja lemmikeistä, niin jaksaa työnkin paremmin:)

3 kommenttia:

 1. Meillä kani nukkuu takan edessä.Nauttii lämmöstä.

  Harmi kun lamppu ei toimi,on kyllä kaunis.

  Katsoin tänään eka kerran tanssii tähtien kanssa ohjelman.Ihan mukavaa katsottavaa.

  Mukavaa uutta viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Meillä on myös ollut kani joka eli yli 8 vuotiaaksi, puolet vuodesta asusti ulkona, isossa häkissä jonka sisällä oli mökki jossa vuorattu huonekin. Pari kertaa sairasti silmätulehduksen elämänsä aikana, muuten eli hyvän elämän.
  Tänään sain lääkäriltä tuomion: käsissäni on ollut elokuusta lähtien ihottumaa, myös jalassa ja päänahassa, johtuu kuulemma meidän lemmikistä, perheen kuningattaren aiheuttamaa, en tiedä uskoako...

  VastaaPoista
 3. Minä taidan olla kuin eläimet, kun unen tarve lisääntyy sitä mukaa, kun valo vähenee. No, täytyy varmaan vaan nukkua enemmän, sehän olisi helppo hoitaa, jos malttaisi vaan mennä nukkumaan.

  VastaaPoista